Nyt i byen: Daniel er cyklende frisør

Daniel Ligi er den cyklende frisør der kommer og ordner hår hos dig privat. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Daniel er cyklende frisør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel Ligi følte sig fanget som en løve i et bur og har nu startet Ligi Hair hvor han cykler ud og klipper folk i eget hjem

Daniel Ligi cykler rundt og klipper sine kunder.Han har åbnet Ligi Hair, en virksomhed, hvor han tilbyder at komme ud til folk privat og ordner deres hår.Daniel Lugi blev uddannet i 2010 og fik efterfølgende job hos ID i Overgade. Her var Daniel ansat et par år, men drømmen om at komme ud og se verden gjorde, at han stoppede i ID og tog på en længere rejse.- Jeg ville ud og opleve verden. Ud og have inspiration til livet. Og så må jeg også ærligt sige, at jeg følte mig fanget som en løve i et bur, når jeg mødte på job og skulle stå i en frisørsalon hele dagen. Det har jeg det skidt med. Men efter min store rejse valgte jeg så alligevel at flytte til London, hvor jeg fik job i en frisørsalon. Men igen følte jeg mig ikke tilpas ved at møde ind om morgenen og gå hjem om aften. Jeg har det virkelig dårligt over at stå fast i en salon. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville vendte tilbage til Danmark og starte som mobil frisør, hvilket nu er en realitet med åbningen af Ligi Hair. Jeg har købt en god cykel. Og jeg kan nu bookes, så jeg kommer ud til folk privat. Det har været en super god opstart. Kunderne har taget godt imod konceptet. Jeg kommer f.eks. ud til familier med børn, hvor jeg klipper hele familien. Og så har jeg fundet ud af, at personer der lider af f.eks. angst eller depression har enormt svært ved at komme afsted til frisøren. Nu kan de booke mig og blive klippet i deres egne, trygge rammer, siger Daniel Ligi.

Ligi Hair
Lige Hair - cyklende frisørAhlmannsvej 10

Indehaver: Daniel Ligi

Facebook: Ligi Hair

Hjemmeside: www.ligihair.dk

tlf: 41821007

Medbringer det meste selv

Daniel medbringer alt udstyr, når han kommer ud på sine jobs. Det eneste man som kunde skal have er en stol og eventuelt et spejl.

- Jeg kan tilbyde stort set det samme, som man kan få i en almindelig salon. Og jeg tilbyder alt lige fra almindelig klip til farve og håropsætning. Dog kan jeg ikke tilbyde permanent, da det kræver en vaskestol, siger Daniel Ligi.

Nyt i byen: Daniel er cyklende frisør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce