Nyt i byen: Book din behandler gennem raskrask.dk

fra venstre ses Maria Holm Sørensen, Adriana Funke, Peter Christiansen og Maria Hansen som alle er behandlere hos raskrask.dk Foto: Hasse Frimodt

Nyt i byen: Book din behandler gennem raskrask.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Behandlerne der er tilknyttet raskrask.dk kører ud og behandler folk i eget hjem

I Aarhus har tre studerende skabt en platform, som skal gøre det nemmere at være selvstændig massør og nemmere at være i behandling som kunde. I stedet for at kunden skal en tur forbi klinikken, så kommer massøren nu hjem i stuen med briks og det nødvendige udstyr. Massøren opererer selvstændigt og bestemmer selv arbejdstid og omfang. RaskRask.dk tager sig af alt papirarbejdet, så massørerne kan koncentrere sig fuldt ud om den menneskelige kontakt.- På den måde bliver fokus på det, vi hver især er bedst til, fortæller stifter af raskrask.dk, Albert Kirk Iversen.

raskrask.dk
raskrask.dkBehandlere i Odense: Maria Holm Sørensne, Peter Christiansen, Maria Hansen og Adriana Funke.

www.raskrask.dk

tlf: 93880033

Hjælp til behandlerne

- Ved at vi tager os af opgaver som hjemmeside, markedsføring, regnskab og jura, kan massørerne koncentrere sig fuldt ud om behandlingen og den menneskelige kontakt. De fleste klinikker har kun én eller få ansatte, og må derfor selv tage sig af alt papirarbejdet ved siden af behandlingerne. Det er derfor, at vi er til, så massørerne får de bedste forudsætninger for at udføre en så god behandling som muligt. Det er jo hele ideen med at være massør i første omgang.

- Vi lever i et samfund, hvor der hele tiden opstår nye idéer og nye måder at gøre tingene på. Konkurrencen er stor, og vil man være den bedste til det man laver, så må man også gøre det fuldt ud. At være selvstændig behandler har ligesom alle andre erhvervsdrivende en række administrative og kommunikative opgaver, som man ikke kommer uden om. Det kan skræmme folk væk fra at udøve deres fag, og det er jo ærgerligt, hvis der går en dygtig massør til spilde af den grund. Derfor holder raskrask.dk styr på det tekniske, så massøren stadig kan arbejde selvstændigt men slipper for den administrative hovedpine, siger Albert Kirk Iversen.

Ingen klinikomkostninger

- Ved at automatisere og ved at spare klinikomkostningerne, er vi samtidig i stand til at bringe behandling hjem til kunden uden ekstra omkostninger. Derved kan kunden hurtigt og enkelt bestille en massør online og samtidig spare sig selv for ventetid og rejsebesvær. Det synes vi giver mest mening i et moderne og travlt samfund. Til massørerne har også vi lavet guider og videoer, der svarer på alle de spørgsmål, der kan opstå som nystartet. Dermed er der hjælp til alt fra oprettelse af virksomhed til installation og vejledning af programmer og apps. Vil man have et tip til, hvordan man tager et godt billede til sin profil, så hjælper vi også med det. Med andre ord, så tager vi massørerne i hånden gennem hele processen, siger Albert Kirk Iversen.

Behandlere i Odense

I Odense har Maria Holm Sørensen, Adriana Funke, Peter Christiansen og Maria Hansen valgt at blive en del af konceptet raskrask.dk

- Jeg er nystartet som selvstændig massør og er blevet en del af raskrask.dk fordi det kan være et godt supplement til min egen klinik. Igennem Raskrask.dk kan jeg få kunder, jeg måske aldrig selv var kommet i kontakt med, siger Maria Holm Sørensen.

- Jeg blev for et år siden uddannet som massør. raskrask.dk lød som en seriøs medspiller. Ved at være en del af deres fynske team af udekørende massører får jeg en del kunder. Og jeg kan godt lide konceptet med at folk kan gå ind på raskrask.dk og danne sig et lille indtryk af den massør, de booker tid hos, siger Peter Christiansen

- Jeg er uddannet fysioterapeut, og så arbejder jeg som personlig træner. Jeg har meldt mig som behandler ved raskrask.dk fordi jeg godt kan lide konceptet med at jeg tager hjem til folk privat og udfører behandlingerne. Og har jeg brug for juridiske eller skattemæssige ting, så kan jeg få den hjælp nu via raskrask.dk, siger Adriana Funke

- Jeg har siden 2015 arbejdet som massør. Jeg har egen klinik i Fåborg samt en i Odense. Og som behandler hos raskrask.dk får jeg muligheden for at få endnu flere kunder. Og så kan jeg faktisk godt lide, at det er mig der engang imellem kommer ud til kunden og ikke omvendt, siger Maria Hansen.

Nyt i byen: Book din behandler gennem raskrask.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce