Nyt i Byen: Svigerinder åbner forretning sammen

Anne Katrine Nymann Abdalkhani og Amanda Meinhardt Abdalkhani er ejere af BørneTorvet der åbner på Cikorievej 48. Foto: Hasse Frimodt

Nyt i Byen: Svigerinder åbner forretning sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt børnetorv i Odense vil samle både brugte børneting, og gøre shoppeturen til en hyggestund med ungerne

Anne Katrine Nymann Abdalkhani er gift med Amanda Meinhardt Abdalkhanis bror. De to svigerinder, der begge har børn, har gennem de seneste år elsket at tage ud sammen på loppe- og genbrugsmarkeder, hvor de leder efter genbrugsguld indenfor børnetøj, legetøj og udstyr til børn. Nu satser de alt hvad de ejer, på etablering og opstart af butikken BørneTorvet, som åbner lørdag den 3. marts kl. 9.30 på Cikorievej 48.

- BørneTorvet i Odense bliver en butik, hvor vi vil samle brugte børneting, og gøre shoppeturen til en hyggestund med ungerne. Vi gør det lettere at sælge og købe børneting, og dermed undgå unødigt ressourcespild ved at købe brugt. Og det må gerne gøres med en kop kaffe i hånden og en hyggestund på sofaen "Palle" i hjørnet. Vi er ret stolte af vores sofa, som vi kalder "Palle", da vi har bygget den helt selv med donationer af paller fra erhvervsdrivende på Cikorievej. Ligeledes har vi knoklet siden 3. januar på at klargøre og istandsætte de ca. 400 kvadratmeter, vi har til rådighed, siger Anne Katrine Nymann Abdalkhani.

BørneTorvet
BørneTorvet

Cikorievej 48

Ejere: Anne Katrine Nymann Abdalkhani og Amanda Meinhardt Abdalkhani

Åbent: Mandag-fredag kl. 9.30-17 samt lørdag og søndag kl. 9.30-16

Facebook: BørneTorvet

Instagram: Boernetorvet

Hjemmeside. www.btorvet.dk
Anne Katrine Nymann Abdalkhani og Amanda Meinhardt Abdalkhani har knoklet siden 3. januar 2018 for at blive klar til åbningen den 3. marts kl. 9.30. Foto: Hasse Frimodt
Anne Katrine Nymann Abdalkhani og Amanda Meinhardt Abdalkhani har knoklet siden 3. januar 2018 for at blive klar til åbningen den 3. marts kl. 9.30. Foto: Hasse Frimodt

Hos BørneTorvet kan du se og føle på tingene

Mange forældre kender sikkert til at have alt for meget børnetøj, der er blevet for småt. Det er i hvert fald noget, som Anne Katrine Nymann og Amanda Abdalkhani kender til. Derfor åbner de den 3. marts BørneTorvet i Odense. Her kan man leje en stand og derefter sælge deres brugte børnetøj og børneting, uden at de behøver være til stede.

- Vi ved, at der er mange, som mangler tid og overskud til at mødes med folk for hver enkelt ting, der skal sælges. Vi synes heller ikke, det bare skal smides ud, hvis andre kan få glæde af det, forklarer Amanda og Anne Katrine fortsætter.

- Vi køber også selv brugt. Men når man køber over en app eller en hjemmeside, så får man jo ikke lov til at røre og føle på tingene. Det med at komme ind i en butik, hvor man ser tingene, er virkelig rart, siger hun.

Månedens donation

De har begge et brændende ønske om at benytte muligheden for at kunne gøre en forskel. Så ud over at tænke i genbrug og bæredygtighed, er velgørenhed en vigtig del af deres koncept. De har afsat stande til velgørenhed - og hver måned overføres indtægterne fra salget på standene til månedens udvalgte hjælpeorganisation, som i marts måned er Danske Hospitalsklovne.

Det bæredygtige og velgørenhedsmæssige aspekt er ikke det eneste for Amanda og Anne Katrine. De håber også, at BørneTorvet vil være et sted, hvor forældre og børn bare har det rart.

- Vi håber virkelig, at mødregrupper og familier bare kommer herud - også selvom de ikke køber noget. Vi vil bare gerne have, at de hygger over en kop kaffe, mens ungerne leger - det er drømmescenariet. Folk har virkelig taget godt imod os, og vi føler os allerede super velkomne, så det er dejligt, siger Anne Katrine. Til åbningen lørdag den 3. marts vil der både være konkurrencer, lidt lækkert til ganen, underholdning for børnene og meget mere.

Åbningstilbud

BørneTorvet tilbyder udlejning af stande. Åbningstilbuddet er to uger for 200 kroner, tre uger for 300 kroner og fire uger for 400 kroner. Som lejer modtager man stregkoder og prismærker, som påsættes ens varer og herefter varetager BørneTorvet salget.

- Vi tager 15 % i kommission for det salg, vi varetager for vores lejere. Dermed slipper vores lejere for alt bøvlet med at være hjemme og fremvise tingene, eller at skulle stå ansigt til ansigt med en, der vil prutte prisen i bund. Hos BørneTorvet koster varen det den er fastsat til. Her kan man ikke prutte om prisen, siger Amanda Meinhardt Abdalkhani.

Nyt i Byen: Svigerinder åbner forretning sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce