Entreprenørfirmaet Skjøde bygger nyt for 25-26 millioner kroner i Tornbjerg-kvarteret i Odense

Om knap et år samler entreprenørfirmaet Skjøde Knudsen A/S - i daglig tale kaldet Skjøde - alle ansatte i et nybygget hovedkvarter på Blækhatten i Tornbjerg-området i Odense.

- Vi bruger 25-26 millioner kroner på at bygge et nyt domicil, så alle vore 145 medarbejdere - bortset fra 10 i hovedstadsområdet - samles på ét sted. Vi ser frem til de synenergigevinster, det giver, og samtidig kommer vi tættere på de kunder, vi har i afdelingen for bygningsvedlige- holdelse, fortæller administrerende direktør Allan Nielsen.

Skjøde har i dag hovedkvarter i Skalbjerg ved Vissenbjerg i Assens Kommune, men også en afdeling i Odense, der nu kommer under samme tag i det 2700 kvadratmeter store byggeri.

Grunden er på 18.000 kvadratmeter, så der er plads til udvidelse, når og hvis det bliver nødvendigt.

Netop i disse måneder er Skjøde meget aktuel i Odense, fordi firmaet står i spidsen for den omfattende restauraering - kombineret med nybyggeri - ved Odense Offentlige Slagtehuse ved Grønløkkevej og Rugårdsvej.

Her laves ungdomsboliger, familieboliger og en ny Netto, som samlet set - både ifølge Skjøde og Odense Kommune - vil løfte området efter mange års forfald.

Byggeriet, som virksom-heden selv laver, begynder omkring 1. april - betonelementerne er bestilt - og ventes færdigt omkring 1. november.

Læs mere i Fyens Stiftstidende lørdag og på www.mitfyn.dk

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.