Nyt hold sætter skub i sommerrevyen

- Nu skal du bare se her, s iger skuespiller og instruktør Lars Arvad, der er i færd med at fortælle Jimmi Nielsen (med overskæg) noget om, hvordan replikkerne skal falde.
Foto: Robert Wengler

Nyt hold sætter skub i sommerrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revy i Teltet opføres for 10. gang i et 800 kvadratmeter stort cirkustelt ved butikstorvet i Bullerup. Premiere den 23. juli

BULLERUP: Langt ude på landet, for enden af en markvej, dér ligger en lille gård, og bag ladens rå vægge høres der sang og musik.

Mens svalerne flyver lavt frem og tilbage til reden oppe under loftet, så drives et hold lokale skuespillere rundt på scenen af instruktøren Lars Arvad.

Målet er enkelt. At optræde på den tiende udgave af "Revy i Teltet" i den nord-østlige del af Stor-Odense.

I ni somre stod amatørteatret Fjordagerscenen bag det årlige revytelt ved butikstorvet i Bullerup, men sidste år kørte arrangøren træt.
Der bliver øvet på livet løs i til revyen i Bullerup.
Der bliver øvet på livet løs i til revyen i Bullerup.
Foto: ROBERT WENGLER

Mellem 1100 og 1700

De syv forestillinger har hver sommer samlet et mellem 1100 og 1700 mennesker, og det er den interesse, der bygges videre på.

Teksterne er skrevet, og prøverne i fuld gang, i kulissen står et solidt hold eks-Fjordager-spillere ført an af Sune Krintel, formand, pianist og kapelmester for et fem mands revyorkester.

- Det var trist for mange af os herude, da vi hørte, at Fjordagerscenen ikke mere vil stå bag sommerrevyen, fortæller Sune Krintel, der står i spidsen for det nystiftede anpartsselskab, der skal være en væsentlig del af fundamentet.

- Det kan da ikke passe, at der ikke skal være revy herude, for den tradition skal føres videre, siger hustru Anja Torp Krintel, der er med på revyholdet for tiende gang.

- Jeg kan allerede nu afsløre, at åbningsnummeret handler om, at ligegyldigt, hvad der sker, så vil vi sørge for, at der kommer en revy, siger Anja Torp Krintel.

Svaler giver en omgang

- Vi må blot sætte tæring efter din næring, siger pianisten i en prøvepause, da svalerne snupper en ekstra omgang under ladens bliktag og lægger sig til rette i den lerklinede rede. Og Arvad passende beder om en svalebajer.

Sune Krintel: - Lidt overraskende fik vi hurtigt samlet et hold af garvede og talentfulde revyspillere, men størst var glæden, da min gamle ven Lars (Arvad) sagde ja til at instruere, siger Sune Krintel, der for niende gang er med i revyen - og for syvende gang, er han pianomand.

- Vi er enige om, at vi bruger al den energi og rutine, vi har knoklet for gennem årene.

- Det er jo bare for sjov, det hele, og vi glæder os til, at få folk til at grine - og hygge sig, siger Jan Larsen og tilføjer:

- Vi har fået denne lade stillet til rådighed, og det er ren luksus.

Nyt hold sætter skub i sommerrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce