Nyt hjem til vildfaren vaskebjørn

Vaskebjørnen, der nu er flyttet ind på Elsesminde, er her fotograferet på vildtplejestationen i Nærum. FOTO. Dyrenes Beskyttelse

Nyt hjem til vildfaren vaskebjørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildfaren vaskebjørn er flyttet fra Nærum til Elsesminde.

SANDERUM: Det begyndte med, at Kristian Steenberg fra Smørum vest for København blev vækket midt om natten. Der var en farlig larm i haven, men i første omgang kunne han ikke lokalisere støjkilden.

Næste morgen kunne han konstatere, at haven var rodet, og i hans haveskur lå et stort dyr og solede sig i vindueskarmen. Først troede han, det var en grævling, men ved nærmere eftersyn viste det sig at være en vaskebjørn.

Sådan en kan være en rigtig arrig krabat, så Kristian Steenberg kontaktede politiet. Der fik han det ikke videre kyndige svar, at han bare skulle lukke den ud i naturen. Men en vaskebjørn hører ikke til i dansk natur, selv om man af og til møder den der. Den stammer fra Nordamerika.

Falck og Dyrenes Beskyttelse fik herefter indfanget vaskebjørnen, der ellers bed godt og grundigt fra sig.

Den blev så indkvarteret på Dyrenes Beskyttelses vildtplejestation i Nærum, hvor man gik i gang med at lede efter et nyt hjem til den. Efter to uger meldte Odense Produktions-Højskole alias Elsesminde sig. Her uddannes dyrepasser-assistenter, og der er allerede tre vaskebjørne.

Så med flytningen fra Nærum til Sanderum har vaskebjørnen ikke bare fået nyt hjem, men også ny familie.

Nyt hjem til vildfaren vaskebjørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce