Letbanen rykker ind på Middelfartvej

Middelfartvej får et helt nyt udtryk og kommer til at se nogenlunde sådan her ud, når letbanen står klar til åbning i 2020. Illustration: Odense Letbane

Letbanen rykker ind på Middelfartvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I denne uge begynder arbejdet med at gøre Middelfartvej klar til den kommende letbane

Bolbro: Arbejdet med gøre klar til Odenses kommende letbane bliver løbende intensiveret, og nu er tiden kommet til, at arbejdet går i gang på en af Odenses største indfaldsveje, Middelfartvej.

Derfor skal der fra denne uge og frem til december flyttes forsyningsledninger på strækningen fra Stadionvej til Grønløkkevej, og jernbanebroen skal forstærkes, så den kan modstå vibrationerne fra letbanen og den øvrige trafik.

Arbejdet kommer også til at påvirke trafikken på Middelfartvej - men dog mindre end det er set andre steder i byen, hvor der i løbet af det sidste års tid er blevet omlagt forsyningsledninger forud for letbanen, oplyser Odense Letbane i en pressemeddelelse.

Der vil være åbent for trafik i begge retninger under vejarbejdet på Middelfartvej. Men vejbanen bliver indsnævret, så der kan blive plads til gravearbejdet i siden af vejen. Der vil derfor være mindre plads at køre på, end der plejer at være.

I korte perioder kan der blive behov for ekstraordinært gravearbejde, som kan føre til midlertidige omkørsler. For eksempel hen over en weekend eller om aftenen. Det vil i så fald blive annonceret.

Muligheden for at parkere ved kantstenen langs Middelfartvej vil blive begrænset, mens forsyningsselskaberne graver. Men beboere vil altid have adgang til deres bolig, ligesom erhverv og butikker har adgang for kunder og varelevering. Renovation vil også fungere som normalt.

Til juni begynder arbejdet med at forstærke oversiden af broen over jernbanen. Her vil trafikken også som udgangspunkt blive opretholdt i begge køreretninger.

Letbanen rykker ind på Middelfartvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce