Til efteråret begynder byggeriet af den fjerde blok på Odense Havn.

I det kommende efterår begynder byggeriet af den fjerde blok i Promenadebyen på Odense Havn.

Bebyggelsen har ført en omskiftelig tilværelse med flere konkurser hos ejerne. Senest var Promenadebyen en del af Sjælsø Gruppens konkursbo.

Nu har et nyt projektselskab købt en grund på knap 27.000 kvadratmeter og vil allerede i det kommende efterår sætte byggeri af den fjerde blok i gang.

Projektet bliver et samarbejde mellem IBI Group A/S og Raundahl & Moesby A/S. De to sidstnævnte har som tidligere ansatte i Sjælsø Gruppen erfaring med Promenadebyen.

- Odense er en livlig universitetsby, som i lighed med andre større byer i Danmark har store udfordringer med at huse de mange studerende, da folk i højere grad bliver boende i byen efter endt uddannelse. Derfor tror vi på, at der er et marked for mindre lejligheder i Promenadebyen, hedder det i en pressemeddelelse.

I det ny byggeri bliver lejlighederne typisk treværelses - cirka 60 til 70 kvadratmeter store.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.