Nyeste skud på stammen

Foto: Miriam Kjer

Nyeste skud på stammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årige Michael Torp åbnede for få uger siden år caféen Mr. Torp i Vintapperstræde. På 66 kvadratmeter driver han byens nye frokost- og kagested.

Hvorfor valgte du at åbne Mr. Torp?

- Jeg har altid haft lyst til at være min egen herre, og jeg har altid vidst, at jeg ville åbne mit eget lille sted. Jeg har en stor interesse for mad og madlavning og har i den sammenhæng deltaget i mange konkurrencer. Så det var et naturligt skridt for mig, da jeg åbnede stedet for nogle uger siden.

Hvad er din baggrund?

- Jeg er uddannet slagter og har været i lære som kok på Sortebro Kro. Jeg valgte dog at springe fra uddannelsen, fordi jeg fik tilbudt et lederjob i delikatessen i Bilka. Der kunne jeg få nogle færdigheder som leder, jeg gerne ville have med videre.

Hvad giver dig smør på brødet?

- Nu er det hele jo meget nyt endnu, men det er mit frokostkort, jeg slår mig op på. Og så håber jeg også, at selve oplevelsen herinde bliver noget, som tiltrækker folk. Det er et meget bevidst valg, at stedet er så lille, som det her. Jeg vil gerne have, at folk føler sig hjemme. Jeg går også meget op i, at alt er hjemmelavet, og hele historien om, at jeg hver morgen bager mit brød og mine kager selv og i øvrigt laver maden fra bunden med gode råvarer, kan forhåbentlig også være med til at gøre, at stedet bliver veletableret i Odense.

Hvilke udfordringer er der ved at drive en lille forretning som din?

- Fordi jeg åbnede for nyligt, er udfordringen selvfølgelig lige nu at få folk til at lægge mærke til stedet. Det er mine gæster, som afgør, om Mr. Torp overlever, kan man sige. Så jeg er på en måde til eksamen hver eneste dag i øjeblikket.

Hvad er det bedste ved dit job?

- Jeg elsker at "nusse pusse" og at varte folk op. Så det er jo helt fantastisk, at jeg nu kan gøre det mange timer hver dag. Det bedste er det da helt klart, når jeg kan mærke, at jeg har glade gæster.

Mr. TorpVintapperstræde 47Åbningstider:Tirsdag-torsdag: 10-18Fredag-lørdag: 9-18Søndag: 9-15

Foto: Miriam Kjer
Foto: Miriam Kjer

Nyeste skud på stammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce