Nye navne til Magicbox, som får ny identitet

Magicbox skal have en ny identitet, fortæller festivaldirektør Brian Nielsen. Tinderbox har netop offentliggjort fem nye navne til denne del af festivalen, hvoraf de to største navne er R3hab og fransk Kungs. Arkivfoto: Morten Rygaard

Nye navne til Magicbox, som får ny identitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

R3hab og franske Kungs er føjet til programmet på Tinderboxs elektroniske scene Magicbox, som skal indrettes på en ny og bedre måde.

Tinderbox har føjet fem nye artister til programmet på den elektroniske scene, Magicbox.

Den første, R3hab, har mikset nogle af tidens største navne, fra Rihanna, Justin Bieber og Lady Gaga til Bruno Mars, og The Chainsmokers. Den hollandsk-marokkanske dj med det borgerlige navn Fadil El Ghoul indtog en 18.-plads på den indflydelsesrige DJ Mag Top 100-liste sidste år og har været hovednavn på festivaler i både Europa, USA og Kina, oplyser Tinderbox i en pressemeddelelse.

Det næste store navn er franske Kungs, der især er kendt for hittet "This Girl", der har ligget nummer et på alverdens hitlister og er streamet mere end 485 millioner gange på Spotify. Nummeret stammer fra hans debutalbum "Layers", der vandt en fransk Grammy for bedste elektroniske album.

Udover R3hab og Kungs vil man også kunne opleve Laidback Luke, Nause og Bladtkramer på Magicbox.

Ny identitet til Magicbox

Scenen kommer i år til at se anderledes ud end de tre forgående år, fortæller festivaldirektør Brian Nielsen.

- Vi arbejder på at lave en ny indretning af området, så vi får opbygget de bedst mulige rammer for både musikken og festen. Vores samarbejdspartner i Holland er i gang med at designe en ny identitet for området og scenen, så vi glæder os rigtig meget til at kunne præsentere det endelige program og den nye profil for Magicbox inden længe, siger han.

Med de fem nye navne til Tinderbox er der nu i alt 28 navne på programmet, og der kommer endnu flere til i løbet af denne uge.

Nye navne til Magicbox, som får ny identitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce