Nye løsninger i spil for Dalum Papir

Ønsket at en mere grøn plan for udviklingen af især et bestemt område ved Dalum Papir - Område 3 ned mod åen - var et stort emne på det borgermøde, der blev afholdt i Dalumhallen først på året. I februar, da der lå sne på jorden, stod en gruppe lokale borgere frem i avisen og uddybede, hvorfor de mener, området bør være grønt område. Foto: Rune H. Blichfeldt

Nye løsninger i spil for Dalum Papir

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når By- og Kulturudvalget mødes tirsdag, så står på programmet på blandt andet en ekskursion til området ved Dalum Papir, hvor massiv byudvikling er planlagt.

Her skal politikerne i udvalget blandt andet se området og høre om de nye løsningsmodeller for især det omstridte område 3 i helhedsplanen, som lokale kræfter ønsker fremover skal være grønt område á la Engen.

- Der vil blive fremlagt nogle ideer til forskellige løsningsmuligheder, oplyser rådmand Jane Jegind (V).

Flere partier har sendt signaler, der peger i retning af, at der skal nye modeller på bordet, som i højere grad end helhedsplanen tager højde for det grønne islæt i byomdannelsen. Især med fokus på område 3. Og selv om det, der arbejdes med, stadig er internt, så er nye overvejelser i gang.

- Der vil komme konkrete retninger, så vi kan få drøftet, hvad det er for en konkret retning, forvaltningen skal bevæge sig i, når de skal lave udkastet til en lokalplan, siger Jane Jegind.

Henrik Kaa Andersen fra Dalum Holding, der er med i ejerkredsen, som ønsker området byudviklet, deltager også i del af mødet, da han har fået foretræde for By- og Kulturudvalget.

Ifølge det senest oplyste fra By- og Kulturforvaltningen vil et forslag til kommuneplantillæg og lokalplan bliver forelagt politisk i løbet af maj.

Nye løsninger i spil for Dalum Papir

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce