Nye ejere: Kendt odenseansk grill har fået nye ejere

Lin er ansat som daglig leder hos Grill Corner der har fået nye ejere. Her viser hun Grill Corners nye menukort. Foto: Hasse Frimodt

Nye ejere: Kendt odenseansk grill har fået nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 1972 åbnede Grill Corner på Folkebo´s Butikstorv, Hjallesevej 207. For nyligt overtog en ejerkreds Grill Corner. Lin er ansat som daglig leder, og vender dermed hjem til Grill Corner, hvor hun tidligere har arbejdet. Hun vender tilbage efter at have arbejdet hos Korup Steak House og i Storms Pakhus.

De nye ejere har planer om at renoverer lokalerne hos Grill Corner, en grill som de selv mener må være byens ældste. Ejerne har også efter overtagelsen lavet markante ændringer på menukortet. Burger udvalget er blevet større, der bliver som noget nyt tilberedt lækre grillkyllinger, som gøres klar om eftermiddagen og dermed er sprøde og saftige ved aftenstid. Man kan som noget nyt bestille spareribs, og er man til lækker bøfsandwich med brun sovs, så er det også en mulighed nu hos Grill Corner.

Grill Corner
Grill Corner, Folkebos Butikstorv

Hjallesevej 207

Daglig Leder: Lin

Åbningstider: Mandag-søndag kl. 11-21

Hjemmeside: www.grillcorner1.dk

Facebook: Grill Corner

Telefon: 66 14 18 11

Spis alle de pølser du kan på en time

- Grill Corner har gennem mange år været kendt for sine lækre hjemmelavede pommesfrites. Det kan man stadig købe. Og vi vil selvfølgelig også stadig have salg af pølser. Men er man meget sulten, så har vi et rigtig godt tilbud. Man kan for 95 kroner spise alle de pølser man vil, indenfor en time. Dette tilbud kan også indbefatte pølsemix. Vi kører sådan et tilbud, fordi det giver lidt sjov omtale ude i byen. Nu kan man udfordre sine venner i, hvem der kan spise flest pølser på en time, uden det koster en formue, siger Lin.

Grill Corner har åbent alle ugens dage fra klokken 11 til 21.

Nye ejere: Kendt odenseansk grill har fået nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce