Med 5000 solgte billetter er en tredje­del af det budgetterede billetsalg i hus

Odense: Det skulle gerne være starten på en ny revytradition, når Odense Sommerevy i år slår telt op på Engen i Fruens Bøge med navne som Vicki Berlin, Ditte Gråbøl, Brian Lykke og Thomas Mørk på plakaten.

Og noget tyder på, at fynboerne har taget godt imod den. 5000 har allerede købt billet til revyen, der bl.a. andet har solgt en del via firmapakker.

Revydirektør Lars Arvad kalder salget i december flot og mener, at man er godt på vej mod målet på 15.000 solgte billetter.

- Vi er meget fortrøstningsfulde og også stolte over, at så mange mennesker allerede har sikret sig en billet. Det betyder, at en tredjedel af det forventede billetsalg er i hus, siger Lars Arvad.

Med en markedsføringskampagne, der først for alvor skydes i gang frem mod sommer, er der også håb om, at der kan sælges flere billetter end de minimum 15.000, der er budgetteret med.

- Det er dejligt, at der bliver taget så godt imod os. Det viser jo, at vi har ramt noget, som folk gerne vil. Og det giver også en anelse mere ro i maven til at koncentrere sig om det kunstneriske, hvilket jo er mindst lige så vigtigt, siger Lars Arvad.

Odense Sommerevy har premiere den 4. maj.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune