Berith Bonnesen indsættes torsdag officielt som ny skoleleder

Næsby: For de 450 elver og 67 ansatte kommer det ikke som den store overraskelse. Men nu er det sikkert og vist. Den 52-årige Berith Bonnesen er ny skoleleder på Næsby Skole, når hun torsdag indsættes.

Hun har fungeret som leder på skolen siden 1. januar. Torsdag bliver det så bare officielt med taler af blandt andre børnene og børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen (R) samt børn- og ungechef Ina Ahrensberg.

Susanne Crawley Larsen glæder sig til at indsætte Berith Bonnesen som skoleleder.

- Det er altid noget helt særligt at indsætte en ny skoleleder. At være skoleleder er et spændende, men også udfordrende og krævende job. Det er et job, hvor der forventes meget, og hvor Berith både skal være skolens ansigt ude i lokalsamfundet og inde i forvaltningen. Jeg glæder mig til samarbejdet, og jeg er sikker på, hun vil gå til opgaven med stor faglighed og engagement. Jeg ønsker hende og Næsby Skole stort til lykke med hinanden, siger rådmanden.

Lyst til reformen

Berith Bonnesen glæder sig også til sit nye job.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Efter mange år i friskoleverdenen har jeg fået lyst til at arbejde med folkeskolereformen. Dertil kommer, at Næsby Skole har et fantastisk undervisningsmiljø, og det er lidt af en kæphest for mig. Det er en helt nødvendig forudsætning for, at børn kan trives og lære, siger hun.

Hun kommer med 12 års erfaring som skoleleder på friskoler på Sjælland og Fyn. Hun er læreruddannet fra Blaagaard Statsseminarium, men har et alsidigt uddannelsesliv bag sig, bl.a. har hun læst teologi og taget både skolelederuddannelse samt en master i organisatorisk coaching og læreprocesser.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune