Souschef på Tarup Skole overtager ledelsen af Provstegårdskolen.

Bolbro: Når børnene i den nye forårs-sfo på Provstegårdskolen møder op på første skoledag den 1. marts, er der endnu et nyt ansigt, som skolen skal byde velkommen.

44-årige Christian Holm overtager nemlig posten som ny skoleleder samme dag. Omgivelserne er dog ikke fremmede for ham. Christian Holm kommer fra en stilling som souschef på naboskolen Tarup Skole, som han har arbejdet på de sidste fire år.

Han glæder sig særligt til at tage fat på den nye skolereform, som rammer landets folkeskoler i år.

- Det er en meget spændende tid, vi går ind i nu og en noget mere positiv tid end det sidste års tid, hvor der blandt andet har været lærer-lockout, fortæller han.

Christian Holm er født og opvokset i Ballerup nordvest for København, og måtte en omvej forbi medicinstudiet på Syddansk Universitet, før han fandt sin rette hylde på lærerkontoret. I 1999 blev han færdiguddannet som folkeskolelærer på Odense Seminarium med linjefag i dansk og biologi. I ti år arbejdede han på Holluf Pile skole, før han kom til Tarup Skole i 2009. Hjertet banker stadig for naturvidenskaben, hvilket også førte til valget af Provstegårdskolen:

- Provstegårdskolen er en god skole, som har et godt ry og en god opbakning fra lokalområdet, og så har den en sundheds- og naturvidenskabelig profil, som jeg er meget glad for, lyder det fra Christian Holm.

Provstegårdskolen har i øjeblikket 566 elever fra 0.-9. klasse.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Kerteminde-redaktionen med ansvar for både de yngste og de ældste. Det vil sige kommunens daginstitutioner, skoler, socialt udsatte børn og unge samt ældreplejen.