Ny distance i HCA-Marathon

Når der søndag den 1. oktober igen er HCA-Marathon bliver det med en ny distance på 10 kilometer. Arkivfoto: Kim Rune

Ny distance i HCA-Marathon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du hverken til halvmaraton eller den hele maratondistance, så introducerer HCA-Marathon i 2017 en ny rute på 10 kilometer. Tilmeldingen er nu åben for alle.

Måske er du ikke til hverken maraton eller halvmaraton, men vil alligevel gerne være en del af det store fællesskab, når H.C. Andersen Marathon finder sted søndag den 1. oktober.

Det er der nu mulighed for, fordi der for første gang siden 2000 bliver arrangeret en distance på 10 kilometer.

- Vi har i flere år snakket om muligheden for et 10-kilometer løb sammen med HCA-Marathon, siger Torben Simonsen, løbsdirektør i H.C. Andersen Marathon.

Faktisk var det under hans egen tur sidste år til Athen, som gav ham inspirationen. Han stillede selv op på 10 kilometer i Athen og fandt ud af, at det gjorde mange andre også, som gerne ville være en del af løbet, men ikke kunne klare den lange klassiske maratondistance.

Nu bliver det så prøvet af til efteråret, når HCA-Marathon finder sted for 18. gang i Odense.

- Vi åbner op for en ny og meget større målgruppe, som vil gøre arrangementet endnu bredede, mener Torben Simonsen.

Han håber i første omgang på 1000 deltagere, og netop fordi der er premiere på de 10 kilometer er prisen også sat til kun 150 kroner. Det kommer dog til at stige allerede fra 2018, så hvis man vil med på den billige tur er det ifølge løbsdirektøren med at slå til nu.

Deltagerne på den nye korte rute kommer til at starte klokken 9.30, mens alle øvrige deltagere starter klokken 10. Det gælder også kvindernes halvmaraton, som kommer til at starte klokken 10, og ikke som tidligere klokken 9.

- Vi har haft en del deltagere, som har været par eller bare har villet løbe sammen, som har spurgt, om de ikke begge kunne starte på samme tid. Det bliver nu muligt, siger Torben Simonsen.

Man kan allerede tilmelde sig 10 kilometer på løbets hjemmeside på www.hcamarathon.dk.

Ny distance i HCA-Marathon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce