Ny butik: Seniorland inviterer til åbningsfest i ny butik

Morten Larsen er driftleder hos Seniorland og ser stort potentiale i den nye beliggenhed på Billedeskærevej.

Ny butik: Seniorland inviterer til åbningsfest i ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan du købe hjælpemidler af enhver art, vi har alt lige fra bestik til gigtplagede til rollatorer og el køretøjer, siger Morten Larsen, driftleder hos Seniorland.

Seniorlands driftsleder Morten Larsen forventer sig enormt meget af Seniorlands flytning fra Nordfyn til Odense. Seniorland holder torsdag åbningsfest på den nye adresse Billedeskærevej 15, hvor odenses borgmester Peter Rahbek Juel kommer og er med til åbningen kl. 10.

- Jeg ser et stort potentiale indenfor salg af hjælpemidler til private borgere i Odense kommune. Hos Seniorland har vi igennem længere tid lagt mærke til en stigende interesse for vores produkter fra private, ikke mindst via online salg på vores webshop. Og på torsdag og fredag kan man spare 20% på alt i butikken, siger Morten Larsen, der glæder sig til åbningen.

Seniorland
Seniorland

Billedeskærevej 15

Åbent: Mandag-fredag kl. 8-16

Hjemmeside: www.seniorland.dk

Facebook: Seniorland

Bestik og el køretøjer

Seniorland har stort set alt indenfor hjælpemidler. Der er alt fra bestik til gigtplagede til el kørestole og el scootere.

- Indenfor el køretøjer giver vi den service at vi tilbyder helt uforpligtigende at kommer hjem til borgeren privat, hvor vi medbringer et udvalg indenfor el køretøjer. Det er enormt vigtigt for den der skal have et nyt køretøj at den man køber passer ind i det nærområde hvor man skal køre. Ligeledes kommer vi også altid hjem til kunden privat når der skal udføres service eller reparationer på deres el køretøj, siger Morten Larsen.

De rigtige hjælpemidler øger livskvaliteten

Morten Larsen har været i branchen i mere end 10 år, og har haft ansvaret for Seniorland de seneste år. I den nye butik er der ti medarbejdere som alle står på spring for at yde den bedste rådgivning og service.

- For os betyder det alt at kunden får de rette hjælpemidler som kan være mere til at hjælpe dem i deres hverdag. Det betyder bare enormt meget at man f.eks. har fået den rigtige rollator, da den har enormt stor betydning og giver bedre livskvalitet for brugeren. Derfor har vi altid de bedste produkter i vores sortiment, uanset om det er små eller store hjælpemidler vi forhandler, siger Morten Larsen.

Ny butik: Seniorland inviterer til åbningsfest i ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce