Ny bistro og vinbar rykker ind i Vintapperstræde

Der er er stadig fokus på god kvalitet og lokale råvarer når Jacob Burmølle-Jensen åbner op for Vår På Første, der er kokkens andet spisested på Vintrapperstræde. Arkivfoto: Vibeke Volder

Ny bistro og vinbar rykker ind i Vintapperstræde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense får endnu et spisested, når Restaurant Vår udvider med en ny bistro og vinbar til oktober.

Restaurant Vår kunne i foråret fejre sin første fødselsdag, og allerede i oktober åbner folkene bag op for endnu et spisested i Vintapperstræde: En bistro og vinbar kaldet Vår På Første.

Vår På Første bliver placeret på førstesalen af Vintapperstræde 14, men selv om det nye spisested er placeret højere oppe og med udsigt over gaden, bliver konceptet bragt længere ned mod jorden.

- Tit, når jeg besøger restauranter, tænker jeg, at var de bare lidt billigere og lidt mere nede på jorden, så ville jeg komme her en gang om ugen. Det er det, vi prøver at lave her, siger Jacob Burmølle-Jensen, indehaver af Vår-spisestederne.

De hvide duge får ikke lov at flytte med, og hvis der kommer duge overhovedet, bliver det i forskellige farver og stoffer. De perfekte udskæringer af kød hører til Restaurant Vår, men på Vår På Første er stilen anderledes. Her er fokus på mindre madspild, så det overskud af godt kød, der er blevet skåret fra på Restaurant Vår, bliver for eksempel anvendt på førstesalen.

- Konceptet bliver skåret helt ind til benet og bliver ikke lige så prætentiøst og fancy, fortæller indehaveren.

Vår På Første
Vår På Første planlægger at åbne dørene 9. oktober og er i fuld gang med at istandsætte de nye lokaler.Maden bliver a la carte og hver måned vil der være en fireretters menu til 395 kroner. Der vil stadig være fokus på lokale råvarer.

I vinbaren vil der være være fokus på autentiske vine uden unødige tilsætningsstoffer.

Den nye bistro og vinbar ligger ved siden af Restaurant Vår på Vintapperstræde 14, 1. sal.

Der vil være åbent tirsdag til lørdag fra 17-24, eller til sidste gæst er gået.
Jacob Burmølle-Jensen er indehaver og eneste kok på Vår, men når Vår På Første åbner, kommer der endnu en kok i virksomheden. Arkivfoto: Vibeke Volder
Jacob Burmølle-Jensen er indehaver og eneste kok på Vår, men når Vår På Første åbner, kommer der endnu en kok i virksomheden. Arkivfoto: Vibeke Volder

Bekymrer sig ikke for konkurrence

Selvom restauranterne i de seneste år er væltet frem i Odense centrum, er konkurrence ikke noget, der bekymrer Jacob Burmølle-Jensen.

Han er selv blandt de nye, der åbnede sidste år og tror på, at restaurantens koncept nok skal trække folk ind.

- Når folk har fundet ud af, hvad de godt kan lide - at pris og kvalitet ofte hænger sammen, og at gode råvarer smager godt - tager folk stilling til, hvor de gerne vil spise, og hvad der er vigtigt for dem, siger han.

Da Franck A åbnede i byen, frygtede Restaurant Vår, at konkurrenten ville tage mange gæster. Men de blev ved med at komme.

Derfor forventer Jacob Burmølle-Jensen også, at målgruppen for Vår ikke ændrer sig synderligt meget på førstesalen.

- Jeg tror, det er de gæster, der allerede besøger os ind imellem, der nu vælger at komme oftere, fordi prisniveauet er et andet, siger han.

Ny bistro og vinbar rykker ind i Vintapperstræde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce