Ny applikation til smartphonen lover, at den kan vise dig, hvor i Odense der er en ledig parkeringsplads. Appen hedder Parkman.

For få år tilbage havde en mobiltelefon en brøkdel af de funktioner, den har i dag. Der er løbet meget vand i stranden, siden brugen var blot til ren og skær opkald og tekstbeskeder. Så hvorfor ikke bruge den til at undgå parkeringsbøder?

Odense Kommune har lanceret en ny parkeringsapplikation. Navnet er Parkman. Applikationen gør det efter sigende muligt at se, hvor der er en ledig parkeringsplads, så man slipper for at cirkulere rundt i søgningen efter en ledig bås.

- Vi er meget glade for, at Odense Kommune har set potentialet i et samarbejde med Parkman, siger Patrick Kongsbak, direktør for Parkman Danmark.

- Vi har høje forventninger til tilgangen af nye kunder i Odense. Vi har siden marts oplevet en tilgang på over 50.000 nye brugere, og vi forventer, at vores app vil blive en lige så stor succes i Odense som i resten af landet, fortsætter direktøren.

Parkman kan hentes ved at søge på Parkman i App Store.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.