Ny app hjælper Benedicte med at skabe et netværk i en ny by

Alle har muligheder for oprette et opslag eller trykke deltager i en begivenhed på Hellow. Det eneste krav er, man skal være minimum 16 år. Foto: Kim Rune

Ny app hjælper Benedicte med at skabe et netværk i en ny by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny app, der har til formål at knytte et tættere bånd blandt folk i lokalsamfundet, har hjulpet Benedicte Karlog med at udvide sit netværk som tilflytter i Odense.

For fire år siden flyttede 26-årige Benedicte Karlog til Odense for at begynde på religionstudier på Syddansk Universitet. Hun fortryder ikke, at hun efterlod hele sit netværk i Sønderborg, men det har heller ikke været nemt at starte på en frisk, fortæller hun. 

- Jeg synes, at det er undervurderet, hvad det i virkeligheden betyder, når man mister hele sit netværk for at komme til en ny by. Der synes jeg godt, at Syddansk Universitet kunne blive bedre, siger Benedicte Karlog. 

Hellow blev lanceret i starten af juni, og der gik ikke mange dage, før app'en var til finde på hendes Iphone. Faktisk delte hun ganske hurtigt et opslag, hvor hun efterlyste folk, der havde lyst til at gå en tur med deres hund nær Syddansk Universitet. 

- Det er rart, at der en app, hvor det ikke kun handler om at date. Det er også rart, at der et sted, hvor man kan møde studerende fra forskellige studier. Oftest er ens venner dem fra ens eget studie, men engang imellem er det også fedt at snakke med nogen, der har andre interesser, siger hun. 

Allerede en time efter opslaget blev lagt ud på Hellow, fik Benedicte Karlog svar. Et par stykker havde kommenteret og tilkendegivet deres interesse for begivenheden. 

- For mig er der ingen grænser for alder, udseende eller interesse. For mig handler det bare om at møde nye mennesker. Det er ikke nødvendigvis bindende, når man mødes over Hellow. 

Selv om det er fire år siden, hun trådte ind på Syddansk Universitet for første gang, har hun stadig brug for at udvide sit netværk og møde nye mennesker.

- Jeg har tit følt, at jeg manglede en forbindelse. Det kan eksempelvis være, hvis man havde brug for en hjælpende hånd, når man flytter eller andre praktiske opgaver, som man måske ikke lige selv kan løse, fordi man er tilflytter og ens netværk eller familie er et helt andet sted i landet. Det er bare federe, hvis vi kan være flere om det, siger Benedicte Karlog.  

Ny app hjælper Benedicte med at skabe et netværk i en ny by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce