Konstitueret direktør har endnu ikke besluttet sig for, om hun søger jobbet som ny ældredirektør

Inden sommer sættes der navn på, hvem der bliver ny direktør for 3500 ansatte i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune.

Det fortæller rådmand Brian Skov Nielsen (EL), som har sat processen i gang med at finde en afløser for Helene Bækmark. I november sidste år, efter fem år som ældre-direktør, sagde hun op til fordel for en stilling som kommunaldirektør i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Og siden januar har den tidligere sammenhængschef, Gitte Østergaard, været konstitueret i direktørrollen.

Vikardirektøren har dog endnu ikke besluttet sig for, om hun søger jobbet.

Så sent som for to uger siden skete det i en søsterforvaltning, at den konstituerede direktør i Børn- og Ungeforvaltningen, Poul Anthoniussen, blev valgt til at blive direktør.

- Når stillingen bliver slået op, tager jeg stilling til, om jeg søger. Jeg er meget glad for at være konstitueret. Det er et spændende job, som giver mange nye opgaver og udfordringer, siger hun.

Gitte er en god kandidat

Rådmand Brian Skov Nielsen kalder Gitte Østergaard en god kandidat, men alt er åbent, fastslår han.

- Jeg leder efter en, der kan drive forvaltningen, men også lægge på. En med god og stor forståelse for at drive en forvaltning og som kan sørge for, at vi når i mål med at være en rehabiliterende forvaltning, siger han.

Om Gitte Østergaard som ny direktør siger rådmanden:

- Hun vil helt sikkert være en god kandidat. Jeg har været utroligt glad for det samarbejde, vi har haft, og hun har været en god støtte for mig som ny rådmand. Men det er vigtigt for mig at påpege, at den her ansættelsesproces er fuldstændig åben.

Glad for de rosende ord

dBrian Skov Nielsen, der kommer til at sidde i ansættelsesudvalget, når den tid kommer, kalder sin vikarierende direktør en ”god kandidat” til jobbet.

- Jeg er glad for rådmandens tilkendegivelse, men nu er stillingen ikke slået op endnu, siger hun.

Det bliver konsulentfirmaet Mercuri Urval, der hjælper med at finde den rettet, men forløbet er endnu i sin tidlige fase. Derfor er det endnu ikke muligt at sætte specifikke datoer på de forskellige led i ansættelsen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag eller på mitfyn.dk.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.