Ny TOY-CON-messe i Odense: Får besøg af Star Wars-skuespillerinde

Skuespillerinden Femi Taylor - her som Star Wars-figuren Oola - gæster 18. august Odense i forbindelse med en messe. PR-foto

Ny TOY-CON-messe i Odense: Får besøg af Star Wars-skuespillerinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag den 18. august gæster Star Wars-skuespillerinden Femi Taylor Skt. Jørgens Hallen i forbindelse med en ny TOY-CON-messe, hvor der vil være salg af legetøj og merchandise fra universet.

"I en fjern, fjern galakse for meget længe siden..."

Sådan lyder ordene i begyndelsen af næsten alle George Lucas' film i Star Wars universet. I universet møder man et utal af forskellige karakterer fra forskellige planeter. I den sjette episode af serien, "Return of the Jedi" fra 1983, bliver man taget til planeten Tatooine, en ørken-planet i galaksen, og her møder man Oola, der er en slavedanser for den kriminelle Jabba the Hutt. Det bliver Oolas tidlige død, da hun nægter at danse for sin herre.

I virkeligheden er hendes situation dog heldigvis en anden. Lørdag den 18. august har odenseanerne nemlig muligheden for at møde skuespillerinden bag Oola, Femi Taylor, til en messe i Skt. Jørgens Hallen. På TOY-CON-messen, som er navnet på den nye messe, kan gæsterne købe autograf-kort og tage billeder med Femi Taylor, mens de går rundt blandt de mange boder fyldt af Star Wars-merchandise og legetøj.

TOY-CON
TOY-CON finder sted lørdag den 18. august i Skt. Jørgens hallen.Deltagere kan på messen købe, bytte og sælge af både retro og nyt Star Wars-lejetøj og merchandise.

Arrangementet begynder kl. 10 og slutter kl. 15 og koster 20 kr. i entre.

Udover Star Wars-skuespillerinde Femi Taylor kan man også møde udklædte Jedier og Stormtropper.

TOY-CON er tidligere på året blevet afholdt i Randers og Aarhus.

Forventer at blive godt besøgt

TOY-CON er en mindre messe, der udspringer af den større messe SCI-FI-CON, som hvert år bliver besøgt af mange mennesker. Sidste år husede SCI-FI-CON 5000 gæster, og derfor har arrangør Benny Ray valgt at lave en række mindre arrangementer rundt omkring i Danmark. Odense er den tredje by, messen tager til, og Benny Ray har høje forventninger til antallet af gæster.

- Vi har været uheldige, at de sidste arrangementer har ligget på meget varme dage, hvilket har gjort, at vi kun havde 200 gæster begge dage. Men vejret i Odense ser ud til at være køligere, og denne gang har vi Femi Taylor med, så vi håber, vi får omkring 500 gæster, siger Benny Ray.

Til de andre to messer, der blev holdt i Randers og Aarhus, var der ikke en skuespiller med til at trække flere gæster til. Her kom deltagerne udelukkende for at købe, bytte og sælge deres Star Wars-legetøj, hvilket selvfølgelig også er muligt på messen i Odense.

Benny Ray vil selv have en stand på messen, og han vil også stå for en mindre Star Wars-udstilling.

Ny TOY-CON-messe i Odense: Får besøg af Star Wars-skuespillerinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce