Nummer ét: Odense Zoo Europas bedste

Hvor fedt må det lige være at være dyrenes konge i Europas bedste Zoo?
Foto: PR-foto

Nummer ét: Odense Zoo Europas bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Zoo er blevet kåret som Europas bedste zoologiske have i kategorien op til en halv million gæster. Æren deles med Aalborg Zoo

Odense Zoo er igen blevet kåret som Europas bedste zoologiske have. Det er zoologiske haver, der er med i EAZA (en foreningen for anerkendte zoologiske haver og akvarier i Europa, red.), som har været til eksamen. Odense har vundet i kategorien op til en halv million gæster

Direktør Jens Odgaard Olsson er selvsagt meget glad for kåringen.

- Det er en kæmpe ære for Odense Zoo at modtage denne pris igen, og vi er stolte over at dele førstepladsen med en anden dansk zoologisk have - nemlig Aalborg Zoo. Vi ser det som en stor anerkendelse af vores arbejde med at udvikle vores zoologiske have til at være i absolut verdensklasse, lyder det i en pressemeddelelse.

Besøg i foråret

Odense ZOO ved endnu ikke, hvad der præcist har ført til, at Odense får prisen, men måske fik man en indikation i forbindelse med Anthony Sheridans besøg i foråret.

Anthony Sheridan udgiver bogen ”What ZOOs Can Do” som er den eneste europæiske nominering, der kun sammenligner zoologiske haver.

- Vi oplevede meget stor interesse fra Anthony Sheridan omkring vores fantastiske Oceanium med søkøer og pingviner, der yngler og bidrager til det europæiske avlssamarbejde. Samtidig var vi i gang med at lave ombygningen ved chimpanserne, så de i dag har fået et flot og berigende udeanlæg, udtaler zoolog Nina Collatz Christensen i pressemeddelesen.

I 2013 modtog Odense også prisen, der uddeles for en 2-årig periode på basis af 40 forskellige parametre inden for områderne uddannelse og naturbevarelse, gæsteoplevelse samt kommercielle faktorer.

En detaljeret information omkring baggrunden for kåringen offentliggøres i Zoo Rostock 25. september 2015.

Nummer ét: Odense Zoo Europas bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce