Det har været et ønske i flere år på Kroggårdsskolen i Odense: At supplere skolens to ældre gymnastiksale med en egentlig multihal - ikke kun for skolens elever, men for hele lokalsamfundet.

Nu skal der ske noget, og derfor inviterer skolen de lokale foreninger, firmaer, ildsjæle, lokalpolitikere og andre interesserede til et informationsmøde.

- Vi har talt om det i mange år, og nu bliver vi nødt til at prøve. Måske får vi et nej, men så prøver vi bare igen, siger Vera Perino, sfo-leder på Kroggårdsskolen og en af drivkræfterne bag projektet.

Hun anerkender, at den økonomiske situation måske ikke giver multihallen den bedst tænkelige chance for at blive til virkelighed.

- Men ved, at vi kan skabe partnerskaber med lokale foreninger, så har vi bedre muligheder for at søge fonde. Og vi har en vision om, at det ikke skal være en traditionel idrætshal, men et lokalt kraftcenter med plads til at lave forskellige aktiviteter, forklarer hun.

Ud over de traditionelle idrætsgrene forestiller idéfolkene sig også, at multihallen kan rumme for eksempelvis parkour, teatersport, debatmøder og aktiviteter for dagplejere og deres børn.

Men først venter altså informationsmødet. Det foregår på Kroggårdsskolen i aulaen ved udskolingen mandag den 6. maj klokken 17:00.

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.