Nu skal du tænke på nytåret


Nu skal du tænke på nytåret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For 15. gang arrangeres Nytårsløbet på årets sidste dag. Tilmeldingen er lige åbnet

Odense: Det er næsten tre måneder, til vi skal vænne os til at skrive 2014, men alligevel er det tid til at tænke på Nytårsløbet.

Det finder i år sted for 15. gang på årets sidste dag, og mandag blev der åbnet for tilmelding.

Godt nok har tidligere års deltagere allerede haft mulighed for at melde sig til, men derfor er der stadig startnumre at få. I alt er der 1500 numre til 5 kilometer og 10 kilometer, samt 200 til børneløbet på 2,5 kilometer.

- Mange af deltagerne kommer igen år efter år, da det er en hyggelig måde at indlede nytårets komme på sammen med familien og i gode venners lag, siger løbsdirektør Torben Simonsen, H.C. Andersen Marathon.

Når løberne er kommet tilbage i mål er der altid champagne og kransekage i gymnastiksalen på Hunderupskolen, og det vil der også være i år.

For at markere, at det er et jubilæumsløb er den sædvanlige løbe-t-shirt i år skiftet ud med en langærmet løbetrøje, og dertil kommer andre markeringer af jubilæet.

Og hvem har så været med alle gange, vil arrangørerne gerne vide på forhånd. Har du det, så kontakt arrangørerne.

Løbets ældste deltager har i mange år været Børge Mogensen. Han har deltaget i alle arrangementerne, bor i Hvidovre og er født i 1924.

Og så er der altid det spændende element med vejret, for den 31. december er ikke ligefrem det mest gunstige tidspunkt for et motionsløb.

Kigger man tilbage i løbets 14-årige historie har arrangementet tidligere været afviklet i snevejr i 2001, 2005 og 2010.

I år samlet der igen penge ind til Frelsens Hær. Målet er at skænke organisationen 15.000 kroner til hjælp til julepakker.

Nytårsløbet arrangeres af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Fjordager IF og Multiatleten samt en række sponsorer.

Man kan tilmelde sig på www.hcamarathon.dk.

Nu skal du tænke på nytåret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce