Retten i Odense skal afgøre sag, hvor gerningsvåbnet er forsvundet og den tiltalte er løsladt

Det bliver en de senere års sværeste drabssager på Fyn, som Retten i Odense i den kommende uge skal behandle.

Det er drabet på den 41-årige tidligere HA-rocker Kenneth Peder Haugstrup, der blev myrdet med to knivstik i sin bil natten til den 30. marts på Jacob Hansens Vej i Odense.

Kort efter drabet blev en nu 44-årig mand anholdt og sigtet for drabet. I september blev han løsladt, fordi politiet ikke kunne komme længere i efterforskningen. Blandt andet fordi man ikke kunne finde gerningsvåbnet.

Ikke desto mindre blev den 44-årige mand tiltalt, og på onsdag sætter han sig så på anklagebænken i en nævningesag, hvor han ganske usædvanligt vil kunne komme og gå til og fra retssagen som en fri mand.

Sagen indledes onsdag, men der ventes først at falde dom sidst i marts. Der er afsat seks retsdage til sagen over de næste uger.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle
Drab i Odense: Eksrocker krævede dummebøder

Drab i Odense: Eksrocker krævede dummebøder

Drab på eksrocker: Nu begynder retssagen

Drab på eksrocker: Nu begynder retssagen

Drabstiltalt om offer: Han gav mig dummebøder og slog