Nu kommer der vagt på Siloøen

- Når vi ringer til en tømrer, er det dyrt. Ingen har lyst til at komme her og arbejde alene, siger sikkerhedschef Søren Rask. Foto: Kim Rune

Nu kommer der vagt på Siloøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en bekostelig affære for Lindø Port of Odense at skulle lukke Siloøen af for uvedkommende, mens klagesagen står på.

Det har kostet Lindø port of Odense tæt på 1.000.000 kroner at sikre Siloøen af og reparere de værste skader, der er forårsaget, mens klagesagen om nedrivningen af bygningerne venter i Planklagenævnet.

Ikke så få gange har virksomhedens sikkerhedschef Søren Rask måtte hyre tømrere for at lukke smadrede ruder og døre af, så ingen kom til skade i et forsøg på at forcere de iturevne rammer og komme ind i bygningerne, der for nogles vedkommende - og med hans ord - er tæt på at styrte sammen.

- Når vi ringer til en tømrer, er det dyrt. Ingen har lyst til at komme her og arbejde alene. Desuden kræver det lifte at komme op i højden, for vi skærmer vinduerne af udefra. Det er ikke sikkert at opholde sig indenfor, forklarer Søren Rask.

Sammenhæng med Byens Ø

Endnu har Lindø - Odense Havn undladt at lade en vagt komme Siloøen flere gange i døgnets løb, men det bliver konsekvensen af det eskalerede hærværk, konstaterer sikkerhedschefen:

- Vi skal have en runderende vagt på Siloøen nu, og det er klart et fordyrende element. Men vi tør simpelthen ikke risikere, at det kommer til at gå endnu mere vildt for sig, end det allerede har gjort, og at det formentlig ender med alvorlig personskade.

Søren Rask vil ikke afvise, at der er sammenhæng mellem de lyssky aktiviteter, avisen for godt en uge siden kunne fortælle om foregår på Byens Ø, og det hærværk, der foregår på Siloøen.

- Inden vi hegnede området ind, bemærkede vi også flere biler ude på Siloøen, men hvad de lavede dér, ved jeg jo ikke. Det er klart, at med afskærmningen kommer de her ikke mere, siger han.

Nu kommer der vagt på Siloøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce