Nu kan du få retshjælp hos FOF

Frivillige fra Retshjælpen i Vollsmose vil en gang om måneden holde oplæg og give gratis juridisk rådgivning hos FOF i Odense.

Nu kan du få retshjælp hos FOF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En gang om måneden rykker Retshjælpen i Vollsmose ind hos oplysningsforbund i Odense.

FOF Odense-Fredericia-Middelfart begynder nu at arbejde på at give mennesker et større indblik i hverdagsjura - de dagligdags, juridiske spørgsmål, som kan fylde meget i borgernes bevidsthed.

I samarbejde med Retshjælpen i Vollsmose vil FOF en gang om måneden invitere til et gratis foredrag af en halv times varighed i hovedkvarteret i Vindegade. Bagefter er der mulighed for at få en personlig samtale med en jurist eller jurastuderende om hvilket som helst juridisk spørgsmål.

Man kan også vælge foredraget og rådgivningen uafhængigt af hinanden - og i begge tilfælde kan man komme lige ind fra gaden.

Første foredrags- og rådgivningsdag er onsdag den 7. februar.

Kl. 09.30 vil Cecilie Bønnelycke, der er jurastuderende på kandidatniveau og frivillig i retshjælpen, holde oplæg om udfordringer i forbindelse med leje af bolig og ved fraflytning. Og hun kommer også med gode råd til, hvad man gør, hvis ens flyrejse på ferien er forsinket eller aflyses, og hvad man i den sammenhæng har ret til og mulighed for.

Efter oplægget - kl. 10-12 - er der mulighed for at få en personlig snak med retshjælpens medarbejdere på et kontor i FOF.

Nu kan du få retshjælp hos FOF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce