Ikea Odense er klar til at købe brugte Ikea-møbler

Med kampagnen ”Byt til Nyt” vil Ikea Odense sætte fokus på ressourceforbrug og miljøpåvirkning.

Hos Ikea Odense mener man, at velfungerende Ikea møbler ikke bør smides ud – de kan med fordel få et nyt liv i et andet hjem.

- Byt til Nyt er vores kunders mulighed for at give sine gamle IKEA møbler et nyt hjem. I stedet for at smide et velfungerende møbel ud, tilbyder vi i hele februar at tilbagekøbe folks brugte Ikea-møbler, siger varehuschef Anders Olsen.

Det er et krav, at møblerne er korrekt samlet, rengjort og i generelt ordentlig stand.

- Vurderer vi, at det er tilfældet, får man et værdikort på samme beløb, som møblet vurderes at kunne sælges videre for i vores rodebutik, siger Anders Olsen.

Det er varehusets medarbejdere, der vurderer salgsværdien, og vurderingen sker i varehusets retur-afdeling.Ikea Odense skønner, at folk vil blive tilbudt 10 til 50 procent af møblets originale værdi.

Man skal desuden være medlem af Ikea Family for at deltage i ”Byt til Nyt” initiativet.

Følgende IKEA-møbler kan sælges: Sofaborde, TV-bænke, reoler, vitrineskabe, skohylder, hattehylder, skriveborde, spiseborde, spisebordsstole uden polstring, serveringsborde, kommoder og sengeborde.

Grundet hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager tilbagekøber IKEA bl.a. ikke: Køkkener, garderober, badeværelsesmøbler, lamper, madrasser, sengestel, sofaer, lænestole, spejle, møbler fra Børnenes Ikea samt boligtilbehørsprodukter.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.