Niels Th.: Jeg er jo lidt royalist


Niels Th.: Jeg er jo lidt royalist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FESTDAG: En stolt viceborgmester glæder sig til en hel dag med kronprinsesse Mary
ODENSE: Nogle gange snupper chefen den bedste opgave og lader sine undersåtter klare, hvad der er tilbage.

Sådan bliver det ikke i morgen på Odenses store festdag, i hvert fald ikke ud fra et mandligt syns-punkt.

Det er nemlig 1. viceborgmester Niels Th. Nielsen (S), der hele dagen skal tage sig af kronprinsesse Mary, mens borgmester Anker Boye (S) må "nøjes" med at være vært for kronprins Frederik.

Det længste strå

- Du er ikke den første, der har antydet, at jeg har trukket det længste strå, siger Niels Th. Nielsen med et stort smil på læben, godt et halvt døgn før han skal på sin største repræsentative opgave nogen sinde.

- Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er jo lidt royalist. Og jeg indrømmer blankt, at jeg er stolt over den opgave, der venter på en forhå- bentlig solbeskinnet onsdag med en festklædt by og tusindvis af odenseanere i gaderne.

- Som gammel Stige-dreng har jeg mange gange set Dannebrog glide forbi. Nu får jeg selv mulighed for i aften at komme om bord. Det ser jeg meget frem til, siger viceborgmesteren.

Niels Th. Nielsens første officielle opgave bliver klokken 10.35 sammen med sin hustru, Bente Dahl Nielsen, at tage imod kronprinsparret på rådhuset, og frem til sidst på eftermiddagen skal de sørge for, at kronprinsessen er godt underholdt.

Ikke alene

- Mary må ikke på noget tidspunkt føle sig alene. Vi skal være der for at kunne tale med hende og besvare spørgsmål.

- Har du forberedt dig?

- Nej, ikke i den forstand at jeg har en liste med emner i hovedet. Det er mit ind- tryk, at kronprinsessen er en åben, interesseret og velbegavet ung kvinde, som har let til både smil og til at tale med folk.

Spændt

- Jeg er naturligvis meget spændt på opgaven, som jeg ser frem til med stor forventning. Jeg er sikker på, at dagen bliver en stor oplevelse - både for os der er så heldige at komme i dialog med parret, men også for de mange odenseanere, der bidrager til at skabe en god fest, siger Niels Th. Nielsen.

Han har egentlig ferie i øjeblikket, men har rykket rundt på sine aktiviteter for at være sikker på at kunne passe sine repræsentative pligter.

Dem har viceborgmesteren en del af, men i dag bliver noget ganske særligt ...

Niels Th.: Jeg er jo lidt royalist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce