Navnlig navne


Navnlig navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dannebrog prydede endevæggen i rådhusets festsal - foruden fanerne fra Odense Murerlaug og Fyns Stifts Damefrisør Forening. De to foreninger har aner tilbage til 1889 og 1919.

Peter Holling og Ole Thrane indledte medalje- og legatfesten på Odense Rådhus ved at blæse "Herlig en sommernat" på lur.

Og mon ikke en del af de 150 svende, som blev hædret med festen, netop har oplevet sådan en nat.

H.C. Andersen Koret underholdt festdeltagerne med blandt andet "Ud under åben himmel" og "Can't help falling in love". Sangerne blev dirigeret af Uffe Richter Hansen, mens Jørgen Ellekilde akkompagnerede på piano.

Dagens festtaler var regionsrådsformand Carl Holst fra Venstre. Han lånte en talemåde fra forfatteren Benny Andersen, da han prøvede at "rakke op" i stedet for "rakke ned". Han advarede mod det lave uddannelses-niveau i Region Syddanmark og pointerede, at uddannelse er helt afgørende for at klare sig i den stadig større konkurrence med resten af verden.

- Vi er nødt til at lære af de bedste. I skal også lære nyt og blive dygtigere, og jeg synes, at de af jer, som har muligheden, skal rejse ud, få nogle nye idéer og komme hjem med visioner, som kan inspirere os andre. I er her, fordi jeres evner rækker ud over det sædvanlige - brug dem, sagde han.

Kurt Adamsen, formand for Håndværker- og Industriforeningen i Odense, bød velkommen til gårsdagens medalje- og legatfest. I sin tale gjorde han opmærksom på, at foreningen i anledning af sit 150-års jubilæum har fået fremstillet en plakat "Imagine Odense", som kunstneren Anders Vejen signerede i dagens anledning. Pris 50 kr. Pengene fra salget skal gå til at støtte Odenses Unicef-projekt.

Jess Heilbo var toastmaster ved medalje- og legatfesten, mens kasserer Bent Møller uddelte diplomerne.

Gruppen af oldermænd sad ved højbordet, hvor prisoverrækkelsen foregik.

De oldermænd, som stod noteret på bordplanen, var foruden toastmasteren, Carsten Hartmann, Jens-Erik Behrndtz, Kurt Korsholm, Lone Engberg Thomsen, Steen Sørensen, Nina Skov-Lauridsen, Keld Wastring, Britta Rasmussen, Heine Rasmussen, Gert Nielsen, Bent Müller, Ole Beese Nielsen og France Lund.

Navnlig navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce