Der kan være chance for at feste med stjernerne i byen i Odense

Odense: For nogle dage siden fortalte vi på Fyens.dk, at natklubben Slagteriet havde indgået en aftale med Tinderbox om, at festen for blandt andet artister på festivalen kunne fortsætte hos dem.

Men Slagteriet er ikke ene om at have lavet en sådan aftale. Diskoteket The Gym i Overgade, der lå i svinget til i april at vinde titlen som bedste danske diskotek til Danish DJ Awards, har nemlig også indgået aftale med Tinderbox om såkaldte V.I.P.'er og artister til efterfest i byen.

Faktisk er der allerede lavet aftaler med nogle kunstnere fra Tinderbox om et bord på The Gym efter pladsen i Tusindårsskoven lukker.

Det fortæller indehaver af The Gym, Leo Rebaz:

- Uden at afsløre for meget, har nogle af kendisserne allerede booket borde ved os, men jeg vil ikke på nuværende tidspunkt ud med hvem.

- Hvorfor ikke?

- Ikke alle ønsker, at det skal stå i medierne, hvor de tager hen og fester videre. Folk skal jo heller ikke komme kun på grund af det men på grund af den fede fest, siger han.

Åbent alle tre dage

Særligt én kunstner kan man i hvert fald helt sikkert finde på The Gym til efterfest. Det danske dj-makkerpar Toomanylefthands giver nemlig koncert på The Gym lørdag, efter de har spillet i Tusindårsskoven.

The Gym satser på, at mange vil fortsætte festen, når den stopper på Tinderbox. Derfor holder diskoteket i Overgade åbent alle festivalens tre dage fra midnat med fri bar den første time og fri entré, såfremt man bærer et Tinderbox-armbånd.

Tinderbox-festen på The Gym starter allerede onsdag, hvor flere dj's (blandt andet Emil Lange og Emilie Lilja) vil spille, og torsdag vil Ukendt Kunstner, som har stået bag hits som "Neonlys" og "Stein Bagger".

Ude på festivalpladsen vil The Gym få plads i en bar nær den elektroniske scene Magicbox i friluftsbadet.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.