Plan om en ny døgninstitution for anbragte unge mellem Korup og Villestofte bliver mødt med massive indsigelser fra naboerne.

Der ligger en allerede. Og det må være nok.

Derfor har alle de nærmeste naboer til en ny, planlagt døgninstitution for anbragte unge på Tyrsbjergvej mellem Villestofte og Korup gjort indsigelse.

Naboerne mener ikke, at så lille et område kan bære to døgninstitutioner. Og de mener, at den nye institution vil skabe øget trafik på en i forvejen dårlig vej.

- Vi frygter jo primært den øgede trafik ned til ejendommen, når otte børn, ansatte og pårørende skal køre frem og tilbage ad vejen. Den er i forvejen stærkt belastet med store huller, som vi selv reparerer hver måned, så det kan kun bliver værre, siger Ejvind Kristensen, der sammen med hustruen, Kirsten Kristensen, har sendt en indsigelse til kommunen.

Fristen for indsigelser udløb i torsdags, og lederne på den nye institution vil gøre deres for et godt naboskab.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.