Naboer rystede: Person anholdt i stor politiaktion ved Blommenslyst

Politiet rykkede mandag eftermiddag talstærkt ud til en adresse på Tornmarksvej i Blommenslyst, hvor en person er blevet anholdt. Arkivfoto

Naboer rystede: Person anholdt i stor politiaktion ved Blommenslyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har mandag eftermiddag gennemført en større politiaktion på Tornmarksvej i Blommenslyst og anholdt en person. Politiet vil ikke oplyse særligt meget om aktionen, der rystede flere af beboerne i området.

Opdateret klokken 21.30.

Fyns Politi er sparsom med oplysningerne, men bekræfter dog, at der mandag eftermiddag har fundet en større politiaktion sted på Tornmarksvej i Blommenslyst, hvor en person er blevet anholdt.

- Det er korrekt, at vi har haft en politiaktion derude, hvor vi har anholdt en person, men jeg er ikke for nuværende komme ind på, hvad sagen drejer sig om, siger vagtchef hos Fyns Politi, Lars Thede.

Fyns Politi vil ikke fortælle, hvad aktionen gik ud på, hvor mange og hvilken slags betjente, der blev sendt til adressen, eller hvor gammel den anholdte person er.

Lars Thede peger dog på, at det ikke var Fyns Politi, der stod for aktionen, og at der blev truffet en række sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med anholdelsen.

- Det er en sag, hvor vi var nødt til at træffe nogle sikkerhedsforanstaltninger ud fra det, vi vidste. Og vi er lige knap færdige endnu, siger Lars Thede omkring klokken 19.40.

Kort før klokken 21.30 kunne Lars Thede oplyse, at den pågældende person er blevet løsladt igen og ikke vil blive fremstillet i grundlovsforhør. Politiet vil stadig ikke oplyse mere om sagen.

Beboere rystet

Flere beboere på Tornmarksvej i Blommenslyst fik nogle særdeles kontante meldinger om at gå tilbage til deres huse og holde sig væk.

Det rystede Christian Boe, der bor i området.

- Der blev bestemt ikke talt særligt pænt til folk. Jeg var ude og gå en tur med min hund, men kunne dårligt nok få lov til at gå ned ad min matrikel. I stedet blev jeg spurgt om navn, adresse og cpr-nummer. Det var lige før, at man fik en fornemmelse af, at man selv var på vej til at blive anholdt, selvom vi jo ikke har noget med noget at gøre, siger Christian Boe.

Lars Thede anerkender, at politiets handlingerne kan virke voldsomme i en situation, hvor sikkerheden omkring aktionen er skærpet.

- Det er ikke, fordi at vi ikke har forståelse for, hvordan naboerne har det i forbindelse med sådan en aktion, men det er, fordi vi står i en situation, hvor vi er nødt til at træffe nogle sikkerhedsforanstaltninger. Der er vi nok noget mere kontante. Manden har nok ikke lidt overlast, men det kan nok godt komme bag på folk, siger Lars Thede.

Naboer rystede: Person anholdt i stor politiaktion ved Blommenslyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce