Nabo skræmte tricktyve væk

Tricktyve er med mellemrum på spil i Odense. Mandag fik en nabo jaget to af slagsen på flugt. Genrefoto: Michael Bager

Nabo skræmte tricktyve væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udenlandske tricktyve aflurede pinkode, men blev skræmt væk af vaks nabo.

En odenseansk kvinde kan takke sin nabo for, at hun ikke blev endnu et offer for de tricktyve, der med jævne mellemrum plager Odense. For det var i sidste ende naboen, der endte med at skræmme de to tyve væk, da de mandag sidst på eftermiddagen forsøgte at komme ind i hendes hjem på Nytoften.

De to tyve havde forinden holdt øje med kvinden, da hun var i Netto for at handle. Her havde kvinden betalt med sit dankort og bemærket, at en ukendt mand forsøgte at aflure hendes pinkode. På vej hjem havde hun også set, hvordan manden fulgte efter hende. Og da hun nåede helt hjem, fik han selskab af en kvinde.

Denne kvinde ringede kort efter på døren hos den odenseanske kvinde og forsøgte at få hendes opmærksomhed. Imens dukkede den ukendte mand pludselig op og forsøgte at komme ind i kvindens hjem for formentlig at stjæle hendes pung. Så langt nåede han dog aldrig. For han blev opdaget af en nabo, der råbte op, og det fik tyvene til at tage flugten.

Tricktyveriet, der altså blev ved forsøget, skete omkring klokken 17.35, og til politiet har den odenseanske kvinde efterfølgende givet dette signalement af de to:

En 18 til 25-årig ikke etnisk dansk mand, 180-190 cm høj og spinkel af kropsbygning. Han var lys i huden, havde sort kort hår og var iført en sort trøje samt mørkeblå cowboybukser.

Kvinden var østeuropæisk af udseende, men hun talte dansk med accent. Hun var mellem 30 og 40 år, 165-175 cm høj og almindelig af kropsbygning. Hun var lys i huden og havde sort langt hår. Hun var iført en mørkeblå trøje, en sort jakke og blå cowboybukser.

Nabo skræmte tricktyve væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce