Mustapha gav et buk fra hele Vollsmose


Mustapha gav et buk fra hele Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STOLT: 12-årig dreng overrakte buketten til Mary med stil, og Vollsmose jublede
Rækkehuset i Bøgeparken i Vollsmose sitrer af spænding. Hele familien Al-Saddiq bestående af mor, far og fem børn er sat op til den store begivenhed, men hjemmets hovedperson, Mustapha på 12 år, tager det roligt.

Som den eneste dreng, der i løbet af kronprinsparrets dag i Odense var udset til at overrække Mary en buket i byens mest berygtede bydel, er hans rolle helt speciel.

Mor bestemte tøjet

- Jeg er lidt mellem nervøs og spændt, men jeg har sovet godt i nat, sagde Mustapha et par timer før, den kongelige kortege kørte ind i området.

Han havde selv udvalgt noget sejt tøj, men hans mor syntes, det skulle være det hvide med den lille gule kant, for det klæder ham bedre, som hun siger.

- Min mor har hjulpet mig med at sætte håret med gelé, men vi skal lige have det rettet lidt til, fortæller han.

- Vi er glade og stolte, og vi håber, han klarer det godt, siger faderen, Baker Al-Saddiq, der kom til Odense fra Libanon i 1985 og arbejder som svejser på Lindøværftet.

Tre pædagoger med tilknytning til værestedet i Bøgeparken har uafhængigt af hinanden peget på Mustapha til at repræsentere områdets børn. Alle er enige om, at han er lige så sød, som han ser ud.

Han så næsten hele brylluppet nede i klubben i værestedet, og i går formiddag fulgte han turen rundt i Odense på tv sammen med sine ret misundelige to ældste søstre på 10 og 14 år.

Selv tvivler han ikke på, at hans klasselærer og de andre elever i 6. klasse på Abildgårdskolen er ikke så lidt nysgerrige på mandag, når skolen starter igen.

- Du er heldig og til grin

Hvad siger dine kammerater til det?

- Nogle siger til mig: "Du er heldig". Andre siger: "Du er til grin". Men de er bare misundelige.

Hvad kan du lide ved Mary og Frederik?

- Jeg synes, at hun er flot, men Frederik er den flotteste, siger Mustapha, der endnu ikke har fået øjnene helt op for kvindelig skønhed.

Da det store øjeblik oprinder, går Mustapha scenevant omkring. Han er parat.

Folk helt tæt på er ved at falde i svime over drengen, da han bukker så dybt for Mary, at han omtrent er ved at ramme panden i jorden.

- Jeg gav først Frederik hånden, men ham skulle jeg ikke bukke for. Så gav jeg hånd til Mary, jeg bukkede og gav hende blomsterne. Jeg sagde værsgo, og hun sagde tak. Det gik godt, og det var nemt.

Mustapha er væk som et lille hvidt lyn i mængden af mørke, glade barneansigter.

Mustapha gav et buk fra hele Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce