Muslimer: Islam er ikke skyld i voldtægt


Muslimer: Islam er ikke skyld i voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DISKRIMINATION: En gruppe muslimer vil rejse sag mod arrangøren af kvindedemonstrationen i dag

ODENSE:- Det er ikke islam, der er skyld i voldtægter i Danmark. Det er kriminelle, der gennemfører dem, mener Cebrail Er, der tager afstand fra udtalelser fra arrangøren, Åse Clausen Bjerg, som efter hans mening giver islam skylden for blandt andet den seneste tids sager om gruppevoldtægter.

Han opfatter udtalelserne som diskriminerende.

Derfor er han sammen med en gruppe forretningsfolk ved at samle midler ind, så de kan finansiere en advokat til at undersøge mulighederne for at rejse sag mod demonstrationsarrangøren.

Årsagen er blandt andet udtalelser fra Åse Clausen Bjerg til BT, hvorefter islam for eksempel tillader vold mod kvinder.

Cebrail Er har siden offentliggørelsen af planerne om demonstrationen forsøgt at få arrangøren i tale for at få hende til at trække udtalelserne, der kobler islam sammen vold mod kvinder, tilbage.

- Hun spreder gift, hun spreder vrede ved den måde, hun siger det på. Det har intet med islam at gøre, det der. Det er kriminalitet på første række. Jeg vil gerne støtte hende hundrede procent, hvis hun kalder det noget andet, men lige så snart hun kalder det islam, så rammer det alle muslimer, som ikke har gjort noget som helst. Hun kan ikke sige, at muslimer er folk, der tæver deres koner. Så bliver jeg vred - og det har jeg også lov at vise. Hun kommer i pressen og får os til at føle os trampet på. Hun ser på os, som vi har begået de voldtægter, forklarer han.

- De folk, der har begået de forbrydelser, skal straffes som alle andre. Hvis det er volden, hun er imod, så er jeg på hendes side. Men så skal hun ikke give islam skylden, mener han.

Derfor vil han sammen med ligesindede forsøge at få en advokat til at vurdere, om der er mulighed for at rejse en sag mod Åse Clausen Bjerg for diskrimination.

Muslimer: Islam er ikke skyld i voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce