Musikanter væk fra gaden


Musikanter væk fra gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Morten Monin

Lisesvej 9, Odense N

BUMSER: Odense Politi går deres egene veje - denne uge har de oprettet særlig city- patrulje, der skal stresse uønskede personer væk fra gågaden.

Men hvad med alle de amatører, der forgiver de spiller musik i gågaden? Jeg ved, de fleste har tilladelse fra politi og kommune, men giver man hvem som helst lov til at spille?

Noget kunne tyde på det, og de virksomheder, der ligger i den indre by er belastet af larmen.

Så når nu politiet er startet med at stresse de "uønskede" personer væk, så tænk på at de såkaldte hyggespredere af svingende musiks kvalitet ville have godt af en tur ned i Munke Mose sammen med alle alkoholikerne og øve et par år, før de igen får lov til at komme ind på "scenen" i gågaden?

Man kunne jo starte med at giv den gamle smilende mand med harmonikaen og den falske stemme et spark i retningen af Munke Mose. Så må han købe sig nogle noder og så begynde på noget undervisning, så kan det være, at han i løbet af nogle år bliver så god, at han kan tage rundt på plejehjem i Odense og formidle noget hygge der!

Der er også flere unge mænd af tvivlsom karakter med guitar, der forpester deres omgivelser, det kan godt være, man synes, det er hyggeligt at gå forbi, men jeg lover jer... Efter en hel dag på arbejde, hvor man har hørt på de samme tre sange, der er i så dårlig kvalitet, at man er ved at kaste op, så er man parat til at gøre, hvad som helst for at de ikke kommer igen? Det gælder også Sydfyns slagakademi!

Derfor vil jeg opfordre kommune og politi til kun at give tilladelse til at "spille" larme i gågaden i weekenden og ellers give bøder eller fratage dem deres instrumenter, hvis de alligevel skulle spille på en ellers dejlig hverdag.

Musikanter væk fra gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce