Musikalske visitkort i dagens anledning


Musikalske visitkort i dagens anledning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RYTMER: Elvis synger, HCA-paraden optræder, klassisk dinérmusik i zoo, rock og folkedans på kajen
ODENSE: Henrik Busborg i skikkelse af Elvis Presley synger tre rockklassikere for kronprins Frederik, når han sidst på dagen besøger Marineforeningen på havnen.

- Sammen med min kvintet, The Devils, synger jeg Thats Alright Mama, Viva Las Vegas og nærmest som en selvfølge, Burnin' Love, fortæller Henrik Busborg, der spillede The King i musicalen for nylig.

Indslaget, som krydrer Frederiks første spadestik til det kommende marinehus, må Mary undvære, hvis hun da ikke kan høre rocken fra kongeskibet, bare 150 meter derfra, hvor hun formentlig er i færd med at klæde om til aftenens reception.

Modtages af brassband

Når kongeskibet "Dannebrog" lægger til ved Østre Kaj sørger Hjemmeværnets Brassband Fyn for underholdningen både før og efter den officielle modtagelse.

Når kronprinsparret første gang er kommet ned fra landgangen og modtages af borg-mesteren, stiftamtmanden og pigen med blomsterne og efter at det trefoldige hurra spiller brassorkestret Kongesangen.

Under turen på Odense Å til zoo spiller Erik Lysholms floddamper-band og i zoo sørger salonkvintetten Con Sordino for operette- og wienerstemning, mens de 300 indbudte nyder deres picnic.

Salonmusikken er kun for den celebre inderkreds, derimod er koncerten på Brandts amfiscene fra klokken 15 for folket.

De to australske bands The Yarra Yarra Jazz Band og The Band Who Knew Too Much samt norske Hot 'N' Spicy spiller og klokken cirka 16.15 kommer kronprinsparret ud på Kunsthallens balkon bag scenen, hvorfra det vinker til folket og lytter til musikken.

Måske Mary i forvejen kender til sin hjemlands mest kendte New Orleans Jazzband, idet "The Yarra's", som de kaldes Down Under, har turneret verden rundt i 25 år og været forbillede for mange unge australske musikere.

HCA, folkedans og rock

H.C. Andersen Paraden spiller teater for æresgæsterne i Lotzes Have og igen om aftenen på kajen vekslende med Hjallese Folkedansernes 20ve dansere fra hele Fyn.

Iført egnsdragter lægger de ud kl. 19, akkompagneret af harmonika, violin og fløjte.

Tonen skifter en anelse, når Simon Høirup Band fra klokken 20.30 blæser skyhøj blues og rockrytmer ud over havn og kongeskib.

- Det bliver mere en rockkoncert end dinér-musik, lover lederen og guitaristen Simon Høirup, der med sin dynamiske kvintet underholder fra scenen med den unge sanger Shaka Loveless i front.

- Jeg er meget stolt over, at vi har fået lov til at runde det officielle Kronprinsbesøg af. Det skal vi nok gøre med effekt.

Musikalske visitkort i dagens anledning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce