Musik fra rugekassen - live i haven


Musik fra rugekassen - live i haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af John Borgkilde

jbo@fyens.dk

ENTEN tager de til København for at komme i fjernsynet, blive noget nær rige - om ikke andet så på erfaring - og blive set de rigtige steder. Eller også bliver de hjemme i den fynske rugekasse, springer ud, ryster fjerene og lader sig nøje med den lokale scenes tryghed og skulderklap.

INGEN ved, hvor morgendagens rock- og popmusikere ender, dem, der skal tegne den fynske rockscene - men det er sikkert og vist, at der er mange om budet. Den odenseanske undergrund ryster af gedigne musikere og deres grupper.

NOGLE er mere talentfulde mere ambitiøse end andre. Nogle hygger sig med at have det fedt og få folk til at lytte. Andre vil meget mere. Fredag den 6. og lørdag den 7. august står den store prøve for mange af de unge mennesker med mod på tilværelsen.

SÅ byder Odense Rytme Center på årets live-festival i Kongens Have, begge dage fra klokken 16 til 22. Og det kommer ikke til at gå stille af. Ikke et ord om kopimusik og covernumre, som der ellers kun kan høres i bymidten. Derimod den ægte vare fra unge komponister med bankende musikalske hjerter.

18 BANDS står live på plakaten. Ti af lovende ungdomsbands fra den lokale scene leverer varen fra store scene - resten folder sig ud som nyudsprungne blomster på den lille scene.

STOMPED, Dinojax, Balance og Supersonics er nogle af de etablerede up coming-navne der blæser toppene af de høje træer. Og for første gang deltager publikum i løjerne. De kan stemme et favorit-band og det, der får flest points fra publikum får syv tusinde kroner til at komme i gang med optagelser på Neverland-studiet.

Musik fra rugekassen - live i haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce