Politiet vil tie bandeopgør ihjel
ODENSE: Mens politiet havde travlt med at anholde rockere og deres håndlangere søndag og mandag, så havde man internt også travlt med at uddele mundkurve og lukke af for oplysninger til offentligheden og skalaen af politiets aktioner og dele af efterforskningen.

Ud af vagten

- Hvis dørene er åbne, vil det kunne ødelægge en del af den igangværende efterforskning, og samtidig mener vi, at oplysninger, der vil komme frem i et offentligt retsmøde, vil kunne få konflikten til at eskalere yderligere, lød det eksempelvis fra anklager Anette Korsgaard, da hun med hjælp fra byretsdommer Birgitte Thorsen mandag fik smidt Fyens Stiftstidendes repræsentant og en journalist fra TV 2 ud fra det første af eftermiddagens syv grundlovsforhør.

Forinden havde hun under overværelse af en smånervøs 21-årig odenseansk mand på anklagebænken forklaret, at man eksempelvis ikke ville have ud, hvor han havde skaffet sit våben fra.

Senere blev der på politigården lukket af så det til sidst kun var chefpolitiinspektør Michael Flemming Rasmussen der måtte udtale sig.

Og han kom med en forklaring på lukketheden.

- Det miljø, vi efterforsker lige nu, er meget lukket og svært og arbejde i, og derfor er vi nødt til at holde kortene tæt til kroppen, sagde han.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Visitationszonen forlænges

Visitationszonen forlænges

Politi beholder våbenzone i Odense

Politi beholder våbenzone i Odense

Visitationszone forlænges - måske