Multispinner: Odense Å får ni legepladser

Her kommer de nye legepladser til at ligge langs Odense Å.

Multispinner: Odense Å får ni legepladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Kommune går sammen med firmaet Kompan om at lave en legerute langs åen. Her kommer bl.a. til at stå en multispinner-karrusel, som ikke findes andre steder i verden.

De kalder det selv verdens første legerute. Faktum er, at Odense Kommune og Kompan går sammen om at skabe en legerute langs Odense Å - på den centrale del, som løber gennem Odense.

Ruten bliver på seks kilometer og består af ni nye lege- og aktivitetspladser, som placeres i de grønne områder langs åen, typisk i de nærliggende parker.

De ni pladser vil have forskelligt indhold og vil være målrettet forskellige aldersgrupper. Der kommer flere helt nye legeredskaber, som ikke står andre steder i verden, lover Kompan - for eksempel Multispinnerkarrusellen, som i hele udviklingsfasen er gennemtestet af børn fra børnehaver og skoler i Odense.

Legepladserne er tænkt som et tilbud til beboerne tæt på, motionister og turister - og første del indvies den 3. juni. Hele legeruten forventes klar til brug i midten af juli.

Kompans administrerende direktør, Connie Astrup-Larsen, er stolt over det nye initiativ:

- Sammen med kommunen udvider vi rammerne for det sunde børneliv. Kvalitetslegepladser med udfordrende aktiviteter styrker de sociale kompetencer, skaber læring, og det er sjovt at bruge dem. Og så er de sjov og sund motion, siger hun.

Multispinner: Odense Å får ni legepladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce