Et dramatisk uheld var årsag til, at Nyborgvej blev spærret onsdag aften. Afspærring er ophævet, men Fyns Politi er stadig på stedet onsdag aften og opfordrer til forsigtig kørsel forbi ulykkesstedet.

Kort før klokken 21 onsdag aften mistede en ung mand af ukendte årsager herredømmet over sin Huyndai Sonata på Nyborgvej mellem Cikorievej og Avlskovej i udkanten af Odense.

Bilen kom i så dramatisk et uføre, at den havnede på sidevejen, Cikorievej, der løber langs med Nyborgvej.

Der var to andre mænd med i bilen. De blev alle tre kørt på Odense Universitetshospital. Den ene af de tre unge mænd er kommet voldsomt til skade med sine fødder, oplyser vagthavende ved Fyns Politi.

Vidner må henvende sig

Vidner til ulykken har oplyst til Fyns Politi, at der kan have været en anden bil involveret i ulykken, der skete i retning mod Odense på et helt lige stykke af Nyborgvej.

Der er også noget, der tyder på, at der kan være tale om, at de to biler har kørt om kap, men det er endnu ikke bekræftet.

Politiets teknikere arbejder på stedet. Og på OUH vil det også blive undersøgt, om der er alkohol involveret i ulykken.

  • Jørgensen_Kristina_Lund_(2015)_15

    Af:

    Jeg har siden 2012 været uddannelsespolitisk journalist på Samfundsredaktionen med ansvar for at dække for uddannelse og dannelse af vores børn. Fra vuggestue til de højere læreranstalter. Jeg har været på Fyens Stiftstidende siden 2005 og har tidligere skrevet for weekendredaktionen, erhverv, web, og tillæg. Jeg bor i Odense og har tre børn.

Mere om emnet

Se alle
5
Fyns Politi søger vidner efter voldsom trafikulykke: Hvem har set flygtende bil?

Fyns Politi søger vidner efter voldsom trafikulykke: Hvem har set flygtende bil?