Mor: Faste ikke skyld i uheld


Mor: Faste ikke skyld i uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Var faste skyld i at en 11-årig dreng fra Kragsbjergskolen under ramadanen var ved at besvime, efter han faldt og slog sig?

Sådan er teksten blevet udlagt af flere læsere og netdebattører, fortæller drengens mor, Aisha Andersen.

- Men det er helt forkert. Min søn hopper sammen med to andre på nogle våde sten, han glider og slår hovedet ned i en sten. Han bliver hjulpet ind på lærerværelset og besvimer på vej derind. Da jeg ankommer til skolen, siger han, at han kun kan se sort og gnister, og jeg var bange for, at der var sket noget med hans syn, fortæller Aisha Andersen.

- Vi tager derfor på skadestuen, og her viser det sig, at han har fået hjernerystelse. Det er derfor, han var ved at besvime. Dét, at han fastede, har absolut ingenting med det at gøre, og jeg forstår ikke, hvorfor det skal nævnes i avisen, siger hun.

Et almindeligt uheld

- Folk tænker jo, at jeg er en dårlig mor, fordi han får lov at faste og så slår sig i skolen. Men det er jo et helt almindeligt uheld. Min søn faster ikke regelmæssigt, og får han det dårligt, må han spise og drikke. Men har han lyst til at faste, så er det fint med mig, så længe det ikke påvirker hans skole, siger Aisha Andersen.

Avisen har ikke skrevet, at uheldet skyldtes faste. Vi skrev om drengen, som var faldet og havde slået sig, at han pludselig begyndte at blive dårlig, "fik ondt i hovedet og snakkede om, at han skulle besvime. Det viste sig, at han fastede."

Mor: Faste ikke skyld i uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce