Onkel Reje kendt fra børnekanalen Ramasjang på tv optræder til havnekulturfestivalen

Odense: Man siger om nogle, at de ikke ejer en rød reje.

Men det gør Odense Havnekulturfestival. På en eller anden måde i hvert fald. For i dag fortæller festivalen, at der er mulighed for at møde børneunderholderen kendt fra tv Onkel Reje på festivalen.

Ramasjang-figuren, som er kendt for sine satiriske børneprogrammer kan opleves på Odense Havnekulturfestival søndag den 29. maj 12-13.

Legezonen

Onkel Reje er dog ikke det eneste indslag for børnene til festivalen. Traditionen tro vil der være et helt område dedikeret til børnefamilierne.

I Legezonen er der hyggelige og kreative aktiviteter for børn og deres forældre. Der er smykkeværksted, og man kan røre levende krabber og lære om fisk og verdenshave, dyreliv og skove i naturteltet.

Der er også eventyrbane, hvor de gennem en række fysiske aktiviteter går igennem klassiske eventyr.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.