Mød kendt sejler ved nyt løb


Mød kendt sejler ved nyt løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centrum: Odense bliver torsdag aften præsenteret for et nyt løbetilbud til hele familien i Munke Mose.

Familieløbet er opstået som et alternativ til Natløbet, som der ikke bliver plads til i løbekalenderen i år, fordi såvel påske, pinse og dermed mellemliggende helligdage flytter sig meget i år i forhold til tidligere. Dette medfører, at en række af de terminer, der normalt benyttes til løbearrangementer, bliver blokeret, herunder også datoen for Odenses Natløb.

Organisationen H.C. Andersen Marathon tilbyder derfor en løbetur i Munke Mose, med start tæt ved den flotte fisketrappe torsdag aften kl. 20.

Med Familieløb menes for hele familien, så inden de traditionelle distancer på 5 og 10 kilometer starter, vil der være et børneløb på 2 kilometer for aldersgruppen 5-14 år. Børneløbet vil have start kl. 19.30, hvorefter de øvrige deltagere sendes af sted kl. 20.

I forbindelse med Familieløbet er der forskellige aktiviteter i Munke Mose. Hos en af løbets sponsorer, Adecco, kan du blandt andet møde en af Danmarks mest omtalte sejlere de sidste mange år – Jonas Warrer. Hvem husker ikke OL-finalen i Kina i 2008, hvor han sammen med sin makker lå til at vinde guld, og hvor en knækket mast var ved at ødelægge medaljedrømmen. En hurtig handling og overtagelse af en konkurrents båd resulterede i guld til Danmark - til Jonas Warrer og makkeren Martin Kirketerp. I Munke Mose er der også hoppeborg og en dejlig legeplads til rådighed.

Ruterne er rundstrækninger på henholdsvis 2 og 5 kilometer, hvor 10 km-løberne skal ud på to omgange med ruteforløb i såvel Munke Mose på Langelinie og langs Odense Å.

Er du endnu ikke tilmeldt, kan dette ske online frem til torsdag kl. 12. Herefter er tilmelding mulig i H.C. Andersen Marathons sekretariat, Gråbrødre Plads 3 fra kl. 14 til 19 på løbsdagen. (bjve)

Mød kendt sejler ved nyt løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce