Odense: Da Konservative i Odense længe inden jul aftalte et møde med folketingsmedlem Rasmus Jarlov i dag, 29. februar, kunne ingen vide, at Jarlov netop nu er en af de varmeste Christiansborg-politikere.

Som landbrugsordfører har han været en central spiller i det benhårde stormløb, der har været fra Konservative mod Venstres fødevareminister Eva Kjer Hansen.

Lørdag meddelte ministeren, at hun trækker sig fra sin post.

- Rasmus Jarlov skulle egentlig tale om erhvervspolitik, men nu laver vi temaet om, så der er fokus på den aktuelle og højspændte situation, fortæller formand for de Konservative i Odense, Lars Bendix - med tilføjelsen:

- Mon ikke der er almindeligt politisk interesserede og medlemmer fra andre partier, som har lyst til at spendere et par timer i selskab med Jarlov. Vi har derfor besluttet, at mødet mandag er åbent for alle interesserede.

Mødet holdes på Café Cuckoos Nest i Vestergade i Odense og begynder klokken 19. (khy)

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
29
Danmarks Naturfredningsforening: - Skaden er sket

Danmarks Naturfredningsforening: - Skaden er sket

5
Svane om ministerafgang: Eva Kjer tog en for holdet

Svane om ministerafgang: Eva Kjer tog en for holdet

17
Eva Kjer Hansen trækker sig som minister

Eva Kjer Hansen trækker sig som minister