Modstandere roser Boye: Tak for indsatsen, Anker

Anker Boye og rådmand Steen Møller (tv.) tog sammen de første spadestik til de arkæologiske udgravninger, der banede vejen for nedlæggelsen af Thomas B. Thrigesgade. Den konservative rådmand roser Anker Boye for hans mod til at holde fast i omdannelsen af Odense. Arkivfoto.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Modstandere roser Boye: Tak for indsatsen, Anker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Konservative og Dansk Folkeparti roser og takker Odenses borgmester Anker Boye, der ikke genopstiller ved kommunalvalget i 2017.

Han fortjener ros.

Sådan lyder nogle af de første reaktioner fra de politiske modstandere i Odenses byråd, efter borgmester Anker Boye (S) har meddelt, at han ikke genopstiller ved kommunalvalget næste år.

- Det er ærgerligt for Socialdemokraterne, at de ikke får Anker i spidsen ved næste valg, skriver Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti på Facebook.

- Jeg har ofte været uenig med Anker, men at han har ønsket og villet det allerbedste for Odense, har jeg aldrig været i tvivl om. Det bliver meget svært for hans afløser at erstatte ham. Jeg ønsker Anker det bedste fremover og siger tak for et godt samarbejde.

Tak for kampen!Jeg er politisk uenig med Anker Boye om mange ting, men han havde modet til at holde fast og udvikle...

Opslået af Steen Møller på 21. januar 2016

Tak for kampen

Også Konservatives Steen Møller kommenterer Anker Boyes kommende farvel:

- Tak for kampen! Jeg er politisk uenig med Anker Boye om mange ting, men han havde modet til at holde fast og udvikle den transformation, Jan Boye satte i gang som borgmester.

- Anker har også gennem hele sin borgmestertid vist, at han brænder for vores fælles by. Det fortjener han også ros for.

Anker Boye fortsætter som borgmester frem til valget. Til den tid vil han have tilbragt 24 år i byrådet og 20 år som borgmester.

Modstandere roser Boye: Tak for indsatsen, Anker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce