Både Konservative og Dansk Folkeparti roser og takker Odenses borgmester Anker Boye, der ikke genopstiller ved kommunalvalget i 2017.

Han fortjener ros.

Sådan lyder nogle af de første reaktioner fra de politiske modstandere i Odenses byråd, efter borgmester Anker Boye (S) har meddelt, at han ikke genopstiller ved kommunalvalget næste år.

- Det er ærgerligt for Socialdemokraterne, at de ikke får Anker i spidsen ved næste valg, skriver Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti på Facebook.

- Jeg har ofte været uenig med Anker, men at han har ønsket og villet det allerbedste for Odense, har jeg aldrig været i tvivl om. Det bliver meget svært for hans afløser at erstatte ham. Jeg ønsker Anker det bedste fremover og siger tak for et godt samarbejde.

Tak for kampen!Jeg er politisk uenig med Anker Boye om mange ting, men han havde modet til at holde fast og udvikle...

Opslået af Steen Møller på 21. januar 2016

Tak for kampen

Også Konservatives Steen Møller kommenterer Anker Boyes kommende farvel:

- Tak for kampen! Jeg er politisk uenig med Anker Boye om mange ting, men han havde modet til at holde fast og udvikle den transformation, Jan Boye satte i gang som borgmester.

- Anker har også gennem hele sin borgmestertid vist, at han brænder for vores fælles by. Det fortjener han også ros for.

Anker Boye fortsætter som borgmester frem til valget. Til den tid vil han have tilbragt 24 år i byrådet og 20 år som borgmester.

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.

Mere om emnet

Se alle
Rahbæk Juel officielt foreslået som topkandidat

Rahbæk Juel officielt foreslået som topkandidat

Rahbæk har forberedt sig siden sidste valg

Rahbæk har forberedt sig siden sidste valg

- Dejligt med opbakning fra første kreds