Mistænkt brandstifter med Puma-sko

Beskrivelsen af manden lyder således: Iført dynejakke med hætte og blanke lynlåse på lommer og som lukke. Mørkt tørklæde for underansigtet, mørke bukser og sko med bred, hvid stribe, muligvis Puma. Han bar en mørk rygsæk. Foto: Fyns Politi

Mistænkt brandstifter med Puma-sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet leder stadig efter den mand, som blev optaget af et videokamera kort før påsat brand ved Dyrup Kirke

Odense: Politiet har nu fået identificeret en enkelt del af den mand, som kort før en påsat brand i et skur ved Dyrup Kirke i december blev filmet af et overvågningskamera ved FKS-Hallen.

Indtil videre er det dog kun skoene, som er identificeret ud fra videooptagelserne. Der er ifølge Henrik Justesen, chef for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, tale om sikkerhedssko af mærket Puma. Skoene har et rødt mærke på hælen, og derudover har de stafering med hvide striber.

- Om det er sko eller en støvlet, kan vi ikke se, for modellen fås i to udgaver, siger Henrik Justesen.

Politiet har tjekket hvor i byen, man kan købe netop den slags sikkerhedssko, men hvad der er kommet ud af den undersøgelse, vil Henrik Justesen endnu ikke afsløre.

Der er kommet knap 30 henvendelser ud fra de to videoer, politiet for nylig sendte ud til offentligheden for at få hjælp i opklaringen af de mange påsatte brande.

Dem har der været 20 af inden for det seneste år, heriblandt Odense Roklub, Restaurant Carlslund, Bondestuen og en spejderhytte i Fruens Bøge, og cirka halvdelen formodes at være anstiftet af den samme gerningsmand.

Og det var netop en mulig gerningsmand, politiet offentliggjorde billeder af for nylig - i hvert fald vil politiet gerne tale med den mand, som optræder på videooptagelserne. Han har endnu ikke meldt sig, og han er heller ikke fundet ud fra henvendelserne fra borgerne.

Mistænkt brandstifter med Puma-sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce