Minecraft-parret er også kærester privat, og de hitter med youtube-videoer i en verden, børn på otte-års-alderen forstår, men som er svært for voksne at fatte. Lørdag besøgte parret Tarup Bibliotek

Tarup: De er nørder. Unge på henholdsvis 20 og 22 år. Kærester. Og så er de internet-kendisser blandt dine børn eller børnebørn.

Det skriver Fyens Stiftstidende søndag.

RobinSamse hedder parret, som spiller computerspillet Minecraft, mens de kommenterer der undervejs, og de er et kæmpe hit, hvis man er otte-ni år gammel, mens det for voksne er en verden, der kan være svær at forstå.

Så derfor var det da også helt på børnenes præmisser, da parret med millioner af visninger på youtube lørdag eftermiddag besøgte Tarup Bibliotek for at fortælle om sig selv.

- Jeg spurgte tit Robin, hvem der gider se os spille Minecraft, fortæller 20-årige Samrita. Det er der så mange, der gerne vil, viser det sig.

RobinSamse hedder de på deres kanal på youtube, og hver måned er der over én million visninger. Navnet er en sammentrækning af parrets navne Robin og Samrita, og de har været kærester i fem år og kendt hinanden endnu længere.

Læs mere i Fyens Stiftstidende søndag eller på www.mitfyn.dk.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
Minecraft - nu med handling

Minecraft - nu med handling